GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

13o ΠΑΖΑΡΙ ΑΝΤΙΚΩΝ στην Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας...

Για 13η συνεχή χρονιά στο Μεγάλο Καλντερίμι της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας διοργανώνεται...

Για 13η συνεχή χρονιά στο Μεγάλο Καλντερίμι της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας διοργανώνεται...
υπαίθριο ΠΑΖΑΡΙ ΑΝΤΙΚΩΝ, στα πρότυπα των ανάλογων παζαριών που γίνονται στην Ευρώπη.
Αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Τριφυλίας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Συλλόγου για την Προστασία & Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας.
Είναι το...
μοναδικό, περιοδικό, υπαίθριο παζάρι αντικών στην Ελλάδα.
Χιλιάδες αντίκες, παλιά ελληνικά έπιπλα , αντίκες από τη Γαλλία, εγγλέζικες πορσελάνες, πίνακες, δίσκοι από βινύλιο, παλαιά βιβλία, όπλα και χιλιάδες πανέμορφα μικροπράγματα θα απλωθούν σε 25 περίπτερα με συμμετοχή εμπόρων απ’ όλη την Ελλάδα.
Από τις 7 έως τις 13 Αυγούστου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το βράδυ… επισκέπτες, κάτοικοι και παραθεριστές θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στο λιθόστρωτο σοκάκι, να περιεργαστούν τις συλλογές, να θαυμάσουν και να αγοράσουν παλαιά αντικείμενα.
Η θέση ιδανική και ιστορική. Το Μεγάλο Καλντερίμι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά τμήματα του μεγάλου δικτύου λιθόστρωτων καλντεριμιών της Άνω (Παλιάς) Πόλης της Κυπαρισσίας (3 χιλιόμετρα περίπου συνολικό μήκος) και σώζεται στην καρδιά του παλιού εμπορικού κέντρου, του Σταυροπάζαρου, της παλιάς, αρχοντικής αγοράς που λειτουργούσε επί αιώνες στο ίδιο ακριβώς σημείο.
Παράλληλα στο χώρο του παζαριού, σε ένα καταπράσινο, δημοτικό κήπο μουσική και εικαστικά δρώμενα θα κάνουν τα βράδια ομορφότερα.
Στο τέλος του παζαριού, ψηλά στους πρόποδες του φράγκικου κάστρου υπάρχουν όμορφα μαγαζιά για καφέ και φαγητό, ανοιχτά όλη μέρα, με γευστικά τοπικά πιάτα και όχι μόνο.
Σημειώστε τις ημερομηνίες: 7 έως 13 Αυγούστου και ελάτε να περιηγηθείτε στο ΠΑΖΑΡΙ ΑΝΤΙΚΩΝ στην Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας.
Η εμπειρία θα είναι μοναδική.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΝΑΒΙΩΣΗ της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση