GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

14 προσαγωγές για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Τραυματίστηκε φύλακας του μετρό - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτική...


Επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της Ηριάννας Β. Λ.

Ομάδα αγνώστων, λίγο πριν ολοκληρωθεί η πορεία, έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στην Ερμού, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και κάνοντας χρήση χημικών. Οι νεαροί προκάλεσαν ζημιές σε περίπου 30 μαγαζιά της Ερμού.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε και φύλακας του μετρό στην αποβάθρα του σταθμού Μοναστηράκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην οδό Ερμού και στη γύρω περιοχή έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις 14 προσαγωγές .

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιοι θα κρατηθούν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για συμμετοχή στα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση