GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλημμύρισε η Κωνσταντινούπολη: Προειδοποιούν άτομα κάτω από 1,60 να μην κυκλοφορούν στους δρόμους - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρές καταιγίδες προκάλεσαν πλημμύρες σχεδόν σε όλη την Κωνσταντινούπολη. Οι βροχοπτώσεις ξεκίνησαν το πρωί, όπως είχε προειδοποιήσει ...


Σφοδρές καταιγίδες προκάλεσαν πλημμύρες σχεδόν σε όλη την Κωνσταντινούπολη.

Οι βροχοπτώσεις ξεκίνησαν το πρωί, όπως είχε προειδοποιήσει η μετεωρολογική υπηρεσία, και μέσα σε δύο ώρες έπεσαν 65 λίτρα νερού ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ χτύπησαν την πόλη και 6726 κεραυνοί.

Πλημμύρισαν δρόμοι, ανισόπεδοι κόμβοι και παγιδεύτηκαν αυτοκίνητα. Πλημμύρισαν επίσης πολλοί σταθμοί του μετρό, ενώ έκλεισε για αρκετή ώρα η μία κατεύθυνση του υποθαλάσσιου τούνελ, που ενώνει την Ευρώπη με την Ασία, καθώς η στάθμη του νερού από την είσοδο στην ευρωπαϊκή πλευρά ανέβηκε επικίνδυνα. Κλειστές, λόγω πλημμύρας, παραμένουν κάποιες είσοδοι του μετρό στην πλατεία Ταξίμ.

Δείτε το βίντεο από το nrt:

Κάποιες περιοχές εκκενώνονται προληπτικά, αλλά όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης κ. Τοπμπάς -ευτυχώς- δεν υπήρξαν θύματα από την κακοκαιρία.

Η νομαρχία προειδοποιεί τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν τα ΙΧ τους, αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα ζητά από ανθρώπους που είναι κάτω από 1,60 μ. να μην κυκλοφορούν, καθώς η βροχή συνεχίζεται και μάλιστα αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις από τις δύο μετά το μεσημέρι. Λόγω της κατάστασης, επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς έχουν ανασταλεί πολλά δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών και υπάρχουν πολλά παγιδευμένα αυτοκίνητα.

Στη Σηλυβρία, άνθρωποι που είχαν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους διασώθηκαν με φουσκωτά, ενώ τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκαλούν δυσκολίες και στις πτήσεις από τα αεροδρόμια της Κωνσταντινιούπολης.

Δείτε τις φωτογραφίες από το CNN Turk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση