GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Λυγερός στον ΑΝΤ1: Αν είχε πετύχει το πραξικόπημα, πολλοί Τούρκοι θα ήταν ευχαριστημένοι - ΒΙΝΤΕΟ

«Αν αυτό που έγινε στην Τουρκία γινόταν σε άλλη χώρα, πραγματικά δημοκρατική, θα μπορούσαμε να πούμε για πραξικόπημα». Αυτή τη δήλωση έκ...


«Αν αυτό που έγινε στην Τουρκία γινόταν σε άλλη χώρα, πραγματικά δημοκρατική, θα μπορούσαμε να πούμε για πραξικόπημα».

Αυτή τη δήλωση έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο καθηγητής Στρατηγικής του πανεπιστημίου της Λυών, Νίκος Λυγερός σε ερώτηση για τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρώπη.

«Αν στην Τουρκία είχε πετύχει το πραξικόπημα, μπορεί πολλοί Τούρκοι να ήταν ευχαριστημένοι», συμπλήρωσε ο κ. Λυγερός και σημείωσε: «Όταν βλέπουμε πόσοι είναι τώρα στη φυλακή, δεν νομίζω ότι τους έχει πείσει ο κ. Ερντογάν πως είναι θύμα αυτού του πραξικοπήματος και μάλλον είχε κάνει κάτι και αυτός».

Ο Νίκος Λυγερός παρουσιάστηκε επίσης καθησυχαστικός σχετικά με το αν η Τουρκία κάνει πράξη τις κατά καιρούς απειλές της στην Κύπρο εν όψει της έναρξης των εξορύξεων στο οικόπεδο 11.

«Δεν ανησυχώ καθόλου για το αν η Τουρκία θα πραγματοποιήσει τις απειλές της στον θαλάσσιο χώρο της Κύπρου, διότι το παράθυρο είναι κλειστό για τέτοιου είδους παρεμβάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυγερός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Έπρεπε να το είχε κάνει πριν τις συμφωνίες με τις δύο εταιρείες, την Total και την ΕΝΙ», επισήμανε ο κ. Λυγερός.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση