GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ 2011: Ο Μ. ΜΠΟΛΑΡΗΣ ήταν πρόεδρος της Προανακριτικής που "έστειλε" στη φυλακή τον Τσοχατζόπουλο...

Μετά τη δήλωσή του ότι "σήμερα θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ", ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών σχολίων. Σε συνδυασ...

Μετά τη δήλωσή του ότι "σήμερα θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ", ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών σχολίων. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις διεργασίες στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και τις επιθέσεις από στελέχη του κυβερνητικού χώρου στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, η συζήτηση ειδικά στα social media έχει φουντώσει.

Εκτός από τον κ. Τσίπρα, ως "μια από τις πιο ντροπιαστικές και μελανές περιόδους στην ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης" χαρακτήρισε την περίοδο του κ. Σημίτη και ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης. 

Η αλήθεια πάντως είναι, την οποία πολλοί έχουν ξεχάσει,  ότι ο Μ. Μπόλαρης υπήρξε και ο Πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής που συστάθηκε από τη Βουλή την άνοιξη του 2011 και πρότεινε την παραπομπή Τσοχατζόπουλου στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των υποβρυχίων και τις μίζες με τη γνωστή συνέχεια, την καταδίκη και τη φυλάκιση του πρώην υπουργού. .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση