GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας είχε στα χέρια του το σχέδιο για το σύστημα παράλληλων πληρωμών από το 2012

Στην αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε στα χέρια του το σχέδιο για το σύστημα παράλληλων πληρωμών από το 2012, προέβη σε συνέντευξη το...


Στην αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε στα χέρια του το σχέδιο για το σύστημα παράλληλων πληρωμών από το 2012, προέβη σε συνέντευξη του στον Alpha 9.89 o πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Επισήμανε, μάλιστα, πως το συγκεκριμένο σχέδιο πρέπει να το έχει η Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να το έχει και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης εάν εκλεγεί Πρωθυπουργός.

«Καλό θα είναι να έχει το σύστημα αυτό η Ελλάδα που είναι άρτια οργανωμένο και να το έχει και ο κ. Μητσοτάκης αν εκλεγεί Πρωθυπουργός», είπε χαρακτηριστικά.

«Ας γίνει εξεταστική, ειδικό δικαστήριο ή στρατοδικείο, να μπουν τα χαρτιά στο τραπέζι», είπε επίσης ο κ. Βαρουφάκης αναφερόμενος στο αίτημα της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή κατηγορώντας ταυτόχρονα την Αξιωματική αντιπολίτευση ότι κρύβεται πίσω από την άρνηση της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση