GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορολογικές δηλώσεις 2017: Τα SOS της τελευταίας στιγμής

Η παράταση της προθεσμίας των φορολογικών δηλώσεων που όλοι ζητούσαν δόθηκε και τώρα πάνω από 1 εκατ. φορολογούμενοι και λογιστές βρίσκ...


Η παράταση της προθεσμίας των φορολογικών δηλώσεων που όλοι ζητούσαν δόθηκε και τώρα πάνω από 1 εκατ. φορολογούμενοι και λογιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με το χρόνο για να προλάβουν να υποβάλουν τις δηλώσεις μέχρι και τις 17 Ιουλίου.
Στο παρά πέντε της συμπλήρωσης των ηλεκτρονικών φορολογικών εντύπων, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να μην πληρώσουν έξτρα φόρους ή για να τύχουν κάποιας ελάφρυνσης.
Πολλοί που μέχρι σήμερα δεν έχουν υποβάλει τη δήλωσή τους θα πρέπει να βιαστούν καθώς ενδεχομένως να χρειαστεί να επισκεφθούν την εφορία τους. Όσοι δεν έχουν δηλώσει το γάμο ή τη διακοπή της έγγαμης σχέσης, όσοι δεν δήλωσαν την αλλαγή διεύθυνση κατοικίας, οι νέοι που συμπλήρωσαν το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν απέκτησαν ακόμη ΑΦΜ αλλά και οι φορολογούμενοι με ανείσπρακτα ενοίκια θα πρέπει να περάσουν πρώτα από την Δ.Ο.Υ. τους πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία συμπλήρωσής της φορολογικής δήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση