GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα κερδίσετε έκπτωση έως 21% στους λογαριασμούς ρεύματος

Νέα προγράμματα, που σκοπό έχουν την εξοικονόμηση χρημάτων για τους καταναλωτές και αφετέρου την είσπραξη μετρητών, προωθεί η ΔΕΗ. Σύ...


Νέα προγράμματα, που σκοπό έχουν την εξοικονόμηση χρημάτων για τους καταναλωτές και αφετέρου την είσπραξη μετρητών, προωθεί η ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, οι πολίτες που θα ενταχθούν στα εκπτωτικά προγράμματα για τους συνεπείς πελάτες και την προπληρωμή λογαριασμών θα κερδίζουν 100 ευρώ το χρόνο.
Το νέο πρόγραμμα «Προπληρωμένος Λογαριασμός» που λάνσαρε η επιχείρηση παρέχει έκπτωση 6% στη χρέωση προμήθειας των λογαριασμών και σε συνδυασμό με άλλα ισχύοντα προγράμματα, όπως το Πρόγραμμα Συνέπειας 15%, οι πελάτες μπορούν να έχουν συνολικό όφελος έως 21% στη χρέωση προμήθειας των λογαριασμών τους.
Να σημειωθεί ότι η έκπτωση συνέπειας 15% χορηγείται από τον Ιούλιο του 2016 στους πελάτες της ΔΕΗ που εξοφλούν εμπρόθεσμα (μέχρι την ημερομηνία λήξης) τους λογαριασμούς και τυχόν δόσεις διακανονισμού οφειλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση