GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαβάη: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία 36 ορόφων - Πληροφορίες για δεκάδες εγκλωβισμένους ενοίκους - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πυρκαγιά μαίνεται σε πολυκατοικία 36 ορόφων στη Χονολουλού και σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Χαβάης πολλοί ένοικοι ενδέχεται να έχουν...


Πυρκαγιά μαίνεται σε πολυκατοικία 36 ορόφων στη Χονολουλού και σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Χαβάης πολλοί ένοικοι ενδέχεται να έχουν παγιδευτεί μέσα στα διαμερίσματά τους, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δίνουν μάχη με τις φλόγες.
Πλάνα τα οποία ανέβασαν πολίτες στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Periscope εικονίζουν μια στήλη πυκνού καπνού να υψώνεται από το κτίριο διαμερισμάτων Marco Polo και πορτοκαλί φλόγες να κατακαίουν πολλούς ορόφους.
Οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας προσφέρουν φροντίδες σε πολλούς τραυματίες επιτόπου, έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Honolulu Star-Advertiser επικαλούμενη αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.
Οι πυροσβέστες έλαβαν κλήσεις να βοηθήσουν ανθρώπους οι οποίοι έχουν παγιδευτεί μέσα στα διαμερίσματά τους, πρόσθεσε η εφημερίδα.
Τουλάχιστον 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την 14η Ιουνίου, όταν μια πυρκαγιά κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος του Πύργου Γκρένφελ, μιας πολυκατοικίας 24 ορόφων στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση