GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο βίντεο από τη φονική πυρκαγιά σε κτίριο 36 ορόφων στη Χαβάη - ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε μια πολυκατοικία 36 ορόφων ...


Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε μια πολυκατοικία 36 ορόφων στη Χονολουλού, την πρωτεύουσα της αμερικανικής Πολιτείας της Χαβάης.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στον 26ο όροφο του κτιρίου διαμερισμάτων Marco Polo, στη λεωφόρο Καπιολάνι της Χονολουλού, πριν εξαπλωθεί σε άλλους ορόφους, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο KHON2.
«Μας αναφέρθηκε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγνοούνται σε πολλούς ορόφους όπου εξαπλώθηκε η πυρκαγιά. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι (...) όλοι θα βγουν ασφαλείς» από το κτίριο, δήλωσε ο πυραγός Ντέιβιντ Τζένκινς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Χονολουλού στο τηλεοπτικό δίκτυο.
Ερευνητές της πυροσβεστικής προσπαθούν να εξακριβωθούν τα αίτια της φωτιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κτίριο υπάρχουν 568 διαμερίσματα και τέσσερα καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση