GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίθριος και σήμερα ο καιρός - Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία

Αίθριος αναμένεται ο καιρός σε όλη τη χώρα για σήμερα, Κυριακή 23 Ιουλίου, με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ο...


Αίθριος αναμένεται ο καιρός σε όλη τη χώρα για σήμερα, Κυριακή 23 Ιουλίου, με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά. Στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 19 έως 35, στη Θεσσαλία, τη Στερεά, και την Πελοπόννησο από 20 έως 39, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34, και στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 37.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές και δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως στα ανατολικά θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Στην Κω αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Στη Λέσβο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση