GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικοί «γάζωσαν» άνδρα με 45 σφαίρες σε καταδίωξη στις ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ-σοκ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο που κατέγραψε κάμερα περιπολικού, το οποίο συμμετείχε σε καταδίωξη υπόπτου στο Ατλάντικ Σίτι τω...


Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο που κατέγραψε κάμερα περιπολικού, το οποίο συμμετείχε σε καταδίωξη υπόπτου στο Ατλάντικ Σίτι των ΗΠΑ, τον Μάρτιο του 2014.

Τότε, αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 27χρονο Antoquan Watson.

Την εντολή για τη δημοσιοποίηση του βίντεο, έδωσε το Ανώτατο Δικαστήριο του Νιου Τζέρσεϋ, το οποίο χαρακτήρισε το θέμα ως "δημοσίου ενδιαφέροντος".

Η αστυνομία είχε κληθεί τότε, γιατί περαστικοί είχαν δει τον Watson να φεύγει από εστιατόριο του Ατλάντικ Σίτυ, κρατώντας ένα όπλο. Όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, εκείνος τους αγνόησε, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη και έπειτα από διαδρομή 10 μιλίων, το ΙΧ του ύποπτου συγκρούστηκε σε διασταύρωση με άλλο όχημα. Τότε, ο άνδρας κατέβηκε και αμέσως άρχισε να πυροβολεί προς την κατεύθυνση των αστυνομικών.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, οι οποίοι τον κυριολεκτικά τον… γάζωσαν.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο άνδρας δέχτηκε 45 σφαίρες, ενώ στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής έγραψε ότι ο δράστης ήταν υπό την επήρεια παραισθησιογόνου (PCP).

Κανένας αστυνομικός ή πολίτης δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης και των πυροβολισμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015, τοπικό δικαστήριο δεν άσκησε ποινική δίωξη κατά των αστυνομικών που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Δείτε το βίντεο - Προσοχή, σκληρές εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση