GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθλητικά παπούτσια για κάθε μία από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ

Την περασμένη Τρίτη έγινε στις ΗΠΑ ένας πλειστηριασμός, στο πλαίσιο του πρότζεκτ «Ώθηση στο Έθνος». Τα έσοδα από τον πλειστηριασμό έγινα...


Την περασμένη Τρίτη έγινε στις ΗΠΑ ένας πλειστηριασμός, στο πλαίσιο του πρότζεκτ «Ώθηση στο Έθνος». Τα έσοδα από τον πλειστηριασμό έγιναν δωρεά στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Women Win», ο οποίος μέσω των σπορ ενθαρρύνει, σε διάφορες κοινότητες, την ισότητα των δύο φύλων.

Τι ήταν όμως αυτό το οποίο δημοπρατήθηκε; Ήταν μια περιορισμένης κυκλοφορίας σειρά αθλητικών υποδημάτων Ultraboost της Adidas, τα οποία η εταιρεία αθλητικών ειδών είχε ζητήσει σε δέκα καλλιτέχνιδες να τα «οραματιστούν» έχοντας ως έμπνευση κάθε μια από τις 50 Πολιτείες της Αμερικής.

Οι καλλιτέχνιδες στις οποίες απηύθυναν πρόσκληση ήσαν οι Meagan Morrison, Maria Castillo, Bree Poort, Lizzie Darden, Jenny Kiker, Sophia Chang, Mari Orr, Jen Mussari, Carrie Chan, Jordana Schrager καθώς και η Alyssa Coscarelli, συντάκτρια μόδας της ειδησεογραφικής εταιρείας Refinery29 με την οποία συνεργάστηκε στο πρότζεκτ η Adidas.

«Κάθε Πολιτεία φέρνει στο τραπέζι κάτι σπουδαίο και μοναδικό κι είναι σημαντικό να τις τιμήσουμε, και κάθε μία ξεχωριστά και στο σύνολό τους» δήλωσε η Λίζι Ντάρντεν, η οποία έβαψε ροζ το Ultraboost της Πολιτείας Maine και του πρόσθεσε και μια κόκκινη δαγκάνα, αναφερόμενη στην αλιεία αστακών εκεί.

«Θέλαμε τα παπούτσια να καθρεφτίζουν το τοπίο, το οποίο θα διέσχιζαν τρέχοντας οι γυναίκες αν ήταν να επισκεφθούν κάθε μία από αυτές τις Πολιτείες» είπε μία άλλη καλλιτέχνης που συμμετείχε, η Μέγκαν Μόρισον.

Ωραία πρωτοβουλία! Και για καλό σκοπό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση