GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Τετάρτη απολογείται ο 55χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος 15χρονης

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Κέρκυρας ο 55χρονος Βολιώτης, που συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, ...


Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Κέρκυρας ο 55χρονος Βολιώτης, που συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, αποπλάνηση και ασέλγειας ανηλίκου.

Ο 55χρονος που διέμενε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, στην περιοχή Κανόνι, έφτασε στο νησί με τη δεκαπεντάχρονη, που την παρουσίασε αρχικά ως στενή συγγενή του, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που συστάθηκε εναντίον του, φέρεται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη, αλλά έγινε αντιληπτός όταν η 15χρονη πρόβαλε αντίσταση και οι φωνές της παρακίνησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ενημερώσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 55χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, όταν προσπάθησε να διαφύγει από το νησί, έχοντας μαζί του και τη 15χρονη.

Αυτή την ώρα ο 55χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από τις δικαστικές αρχές προκειμένου να απολογηθεί, ενώ στον εισαγγελέα Κέρκυρας προσήχθη πριν από λίγο η 40χρονη μητέρα της 15χρονης, προκειμένου να διερευνηθεί αν εμπλέκεται στην όλη υπόθεση, με αντάλλαγμα τη χρηματική ανταμοιβή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση