GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" Βέμερ: Κατέθεσε προσφυγή και διεκδικεί 550.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό

Νέοι μπελάδες για τον Παναθηναϊκό! Ο Γενς Βέμερ, παρά το γεγονός ότι ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν, παρα...


Νέοι μπελάδες για τον Παναθηναϊκό! Ο Γενς Βέμερ, παρά το γεγονός ότι ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν, παραμένει απλήρωτος, κάτι που τον οδήγησε στην κατάθεση προσφυγής!

Ο Γερμανός μπακ του τριφυλλιού που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις με την διοίκηση για την αποδέσμευση του, δεν έχει πληρωθεί το τελευταίο εξάμηνο και αξιώνει από την ομάδα το ποσό των 550.000 ευρώ.

Διεκδικεί δηλαδή τα οφειλόμενα και όλο το ποσό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2018.

Ο Βέμερ, πέρα τις αποδοχές του, αξιώνει από την ομάδα και πριμ που του οφείλονται (!), αλλά και άλλες παροχές, όπως το ενοίκιο του σπιτιού του, αλλά και χρήματα για το αμάξι που χρησιμοποιούσε, όπως προβλεπόταν στο συμβόλαιο του.

Η προσφυγή του έχει κατατεθεί και αναμένεται να εκδικαστεί από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.

Πρόκειται για μια άσχημη εξέλιξη στον λαβωμένο -οικονομικά- Παναθηναϊκό και δείχνει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να μην ασχολείται με την ομάδα σε ότι αφορά στα οικονομικά της.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι προσφυγή για οφειλόμενα έχει καταθέσει και ο Ελληνας μάνατζερ του Βέμερ, Ναθαναήλ Λεμονάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση