GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ της Αχτσιόγλου για τον θάνατο της 62χρονης εργάτριας καθαριότητας...

Γιώργος Αλεξάτος Λέγεται Έφη Αχτσιόγλου, είναι υπουργός Εργασίας και υπεύθυνη για τον θάνατο της 62χρονης εργάτριας καθαριότητας. Αυτό το...

Γιώργος Αλεξάτος
Λέγεται Έφη Αχτσιόγλου, είναι υπουργός Εργασίας και υπεύθυνη για τον θάνατο της 62χρονης εργάτριας καθαριότητας.
Αυτό το ανάλγητο κοινωνικό παράσιτο αδιαφόρησε για την εφαρμογή του νόμου που προβλέπει τη λήψη μέτρων για την προστασία των εργαζομένων σε υψηλές θερμοκρασίες.
Αυτή η δολοφόνος πρέπει να δώσει λόγο, για παράβαση καθήκοντος και κατάφωρη παραβίαση του νόμου, που είναι σαφέστατος.
http://www.kepea.gr/uplds/File/ThermikiKataponieliniae.pdf

1 σχόλιο

  1. Το ξεφτιλίσατε Συριζαίοι..... Δεν αποτελεί σεξισμό η κριτική για έναν θάνατο σε Αχτσιόγλου και Καφατσάκη


    Απίστευτες αντιδράσεις από Συριζαίους που σε κάθε κριτική σε γυναίκα-στέλεχος τους μιλάνε για σεξισμό!


    Και ενώ το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από τον θάνατο της 62χρονης εργάτριας καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου από εξάντληση, καθώς και ο Δήμος επιβεβαιώνει ότι κλήθηκε να δουλέψει δύο βάρδιες σε ένα 24ωρο η Συριζαία Δήμαρχος Καφατσάκη όχι απλώς δεν έχει παραιτηθεί αλλά βάζει τον συριζέικο συφερτό να απαντάνε στις κριτικές εναντίον της ότι είμαστε σεξιστές!

    Μιλάμε βέβαια για την ίδια Δήμαρχο που πριν κάποιους μήνες εκκένωσε την κατάληψης της Βίλας Ζωγράφου με την συνδρομή των ΜΑΤ. Συριζαυγίτισα από τις λίγες, δηλαδή!

    Και βέβαια όταν τολμήσαμε χθες να θυμίσουμε ότι η Υπουργός Ανεργίας, Αχτσιόγλου για πρώτη φορά εδώ και τριάντα χρόνια δεν ενεργοποίησε με υπουργική απόφαση την απαγόρευση υπαίθριων εργασιών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα τις ώρες του καύσωνα πάλι σεξιστές μας είπαν!

    Ακούστε το καλά......Συριζαίοι!

    Είστε Δεξιά που εφαρμόζει Θατσερικές πολιτικές, αν και στα ματιά των αφελών ακόμα φαίνεται να περιφέρετε το σαρκίο της ηττημένης αριστεράς ο κόσμος της Αριστεράς, του Κινήματος σας φτύνει και σας έχει κατατάξει πολιτικά εκεί που ανήκετε. Στο ακραίο, φιλελεύθερο κέντρο!

    Και αν δεν θέλετε να ασκούμε κριτικές στις γυναίκες-στελέχη σας, να τις απομακρύνετε από θέσεις ευθύνης πράγμα που όντως θα ήταν σεξιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση