GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 62χρονης που εργαζόταν στην καθαριότητα του δήμου Ζωγράφου

Συγκλονίζει ο θάνατος της 62χρονης εργαζόμενης στο δήμο Ζωγράφου τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο προτού ξεκινήσει τη βάρδια της στην απ...


Συγκλονίζει ο θάνατος της 62χρονης εργαζόμενης στο δήμο Ζωγράφου τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο προτού ξεκινήσει τη βάρδια της στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το γεγονός ότι δούλεψε δεύτερη βάρδια μέσα σε λίγες ώρες, ήταν εγκληματικό, καθώς από την Παρασκευή η χώρα είχε μπει στον «φούρνο» και τα 45αρια έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Ο γιος της αδικοχαμένης γυναίκας ξέσπασε και ανέφερε πως είχε ζητήσει από τη μητέρα του να μην πάει για δεύτερη βάρδια στη δουλειά, καθώς αισθανόταν αδύναμη από το σπίτι. «Την έβλεπα εξαντλημένη. Της είπα να μην πάει στη δουλειά αλλά δεν με άκουσε. Της ζήτησαν να πάει δεύτερη φορά και εκείνη από την καλή της την καρδιά πήγε ξανά».

Από την πλευρά του ένας αυτόπτης μάρτυρας και επόπτης καθαριότητας του δήμου Ζωγράφου, περιέγραψε τις τελευταίες ώρες της 62χρονης λέγοντας ότι: «Ήταν η ώρα που ετοιμαζόμασταν να βγούμε για αποκομιδή μετά την απεργία που έγινε. Ως υπηρεσία την είχαν βάλει πίσω από ένα απορριμματοφόρο και επειδή δεν πρόλαβε να φτάσει, ανέβηκε σε ένα μηχανάκι για να προλάβει. Ωστόσο, δεν αισθάνθηκε καλά. Ένιωσε περίεργα, ήρθε στο μικρό σαλονάκι που έχουμε, ένιωσε δύσπνοια και άλλαξε το χρώμα της. Τότε φώναξε μια φίλη συνάδελφο, η οποία της έκανε τεχνητή αναπνοή, όταν λιποθύμησε. Μετά καλέσαμε το ΕΚΑΒ αλλά δεν την προλάβαμε».

Πηγή:Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση