GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ανακριτή οι γονείς που κατηγορούνται ότι κακοποίησαν το 7 μηνών βρέφος τους

Προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα, Τετάρτη, ζήτησαν και πήραν από τις δικαστικές αρχές οι γονείς του 7 μηνών βρέφους που συνελήφθησαν ...


Προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα, Τετάρτη, ζήτησαν και πήραν από τις δικαστικές αρχές οι γονείς του 7 μηνών βρέφους που συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Το βρέφος παραμένει νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομειο Παίδων της Πάτρας, όπου οι γιατροί προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές που έχει στο σώμα του από τα εγκαύματα και τους μώλωπες.

Οι γονείς φέρονται να υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι δεν προκάλεσαν οι ίδιοι τα χτυπήματα στο μωρό, αλλά το μεγαλύτερο -κατά δυο χρόνια- αδελφάκι του και πως τα εγκαύματα προκλήθηκαν από το καυτό γάλα που χύθηκε κατά λάθος, όταν το αγοράκι της οικογένειας έριξε από το ριλάξ το βρέφος.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση