GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: Ταμπουρωμένος παραμένει ο 85χρονος που σκότωσε τον γιο του - Τον πυροβόλησε νομίζοντας ότι είναι κλέφτης

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές των Χανίων, αφού ο ο 85χρονος που πυροβόλησε νωρίτερα τον γιο του έχει ταμπουρωθεί μέσα σ...


Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές των Χανίων, αφού ο ο 85χρονος που πυροβόλησε νωρίτερα τον γιο του έχει ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι με την σορό του.

Το περιστατικό συνέβη απόψε το βράδυ σε χωριό της Παλαιόχωρας του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του, 55 ετών και πατέρας δύο παιδιών, είχε δύο ημέρες να πάει στο σπίτι του πατέρα του. Απόψε πήγε απροειδοποίητα και ενώ χτυπούσε την πόρτα και δεν του άνοιγε, προσπάθησε να μπει από ένα παράθυρο όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό ,με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ως πιθανότερη εκδοχή θεωρείται το να νόμισε ο άτυχος πατέρας πως πρόκειται για κλέφτη.

Στο μεταξύ, μόλις είδε πως πρόκειται για τον γιό του, ο δύσμοιρος πατέρας ευρισκόμενος εκτός εαυτού, κλείστηκε στο σπίτι και δεν επέτρεπε σε διασώστες ΕΚΑΒ και αστυνομικούς να πλησιάσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 85χρονος σε έξαλλη κατάσταση πυροβολούσε εναντίον οποιουδήποτε πλησίαζε στο σπίτι.

Έτσι κλήθηκε ομάδα διαπραγματευτών και το Τμήμα Ειδικών Αποστολών της ΕΛΑΣ ενώ στην Παλαιόχωρα μετέβη και η ηγεσία των τοπικών αστυνομικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση