GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπαγγέλθηκαν κατηγορίες για 15 κακουργήματα σε έφηβο που φέρεται να διέπραξε επιθέσεις με οξύ στο Λονδίνο

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε χθες ότι απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος ενός 16χρονου για 15 κακουργήματα, έπειτα από πέντε συνδεδεμέ...


Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε χθες ότι απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος ενός 16χρονου για 15 κακουργήματα, έπειτα από πέντε συνδεδεμένες επιθέσεις με οξύ στο Λονδίνο δύο ημέρες νωρίτερα.

Ανάμεσα στις κατηγορίες που βαρύνουν τον έφηβο είναι η πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, η κατοχή επικίνδυνης ουσίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και η ληστεία. Το αγόρι πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του δικαστηρίου ανηλίκων του Στράτφορντ αύριο Δευτέρα, διευκρίνισε η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Προχθές Παρασκευή η βρετανική αστυνομία συνέλαβε δύο εφήβους, έπειτα από πέντε επιθέσεις με οξύ εναντίον μοτοσικλετιστών μέσα σε 90 λεπτά στο ανατολικό Λονδίνο την Πέμπτη, οι οποίες είχαν αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να υποστούν εγκαύματα στο πρόσωπο, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε φρικιαστική κατάσταση.

Η αστυνομία ανέφερε ότι συνεχίζει την έρευνά της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση