GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται κατάργηση φοροαπαλλαγών και χαράτσι στο εισόδημα από Airbnb

Την κατάργηση φοροαπαλλαγών για μισθωτούς, συνταξιούχους, βουλευτές και δικαστικούς λειτουργούς προβλέπει ο ν. 4472/2017, που συνοδεύει...


Την κατάργηση φοροαπαλλαγών για μισθωτούς, συνταξιούχους, βουλευτές και δικαστικούς λειτουργούς προβλέπει ο ν. 4472/2017, που συνοδεύει το νέο επικαιροποιημένο Μνημόνιο.
Συγκεκριμένα, καταργούνται, από το τρέχον φορολογικό έτος, η έκπτωση 10% των δαπανών για ιατρική, φαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη κι από το επόμενο φορολογικό έτος η έκπτωση 1,5% στη μηνιαία παρακράτηση φόρου εισοδήματος επί μισθών και συντάξεων.
Από το τρέχον φορολογικό έτος καταργείται και η απαλλαγή από το φόρο εισοδήματος του 25% του ακαθάριστου εισοδήματος των βουλευτών και των δικαστικών λειτουργών, ενώ με άλλο άρθρο επιβάλλεται φόρος 15%-45% στο ετήσιο εισόδημα από περιστασιακές και βραχυπρόθεσμες μισθώσεις ακίνητης περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση