GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε καταυλισμό Σύρων προσφύγων στον Λίβανο - BINTEO

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε καταυλισμό Σύρων προσφύγων στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις ά...


Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε καταυλισμό Σύρων προσφύγων στην κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, μετέδωσαν λιβανικά μέσα ενημέρωσης.

Φλόγες και πυκνά σύννεφα μαύρου καπνού υψώνονται από τον τόπο της πυρκαγιάς κοντά στην πόλη Καμπ Ελίας, σε απόσταση περίπου μιας ώρας με το αυτοκίνητο ανατολικά της Βηρυτού, ενώ έχει σημειωθεί τουλάχιστον μια έκρηξη, όπως φαίνεται από τις εικόνες που μεταδόθηκαν από το λιβανικό τηλεοπτικό δίκτυο MTV.

Πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας δήλωσε πως η αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή.

Ο Λίβανος φιλοξενεί τουλάχιστον 1 εκατομμύριο καταγεγραμμένους Σύρους πρόσφυγες, πολλοί από τους οποίους ζουν σε ανεπίσημους καταυλισμούς που είναι διασκορπισμένοι στη χώρα. Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει πως στον Λίβανο βρίσκονται περίπου 1,5 εκατ. Σύροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση