GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο ντοκουμέντο από τη Βενεζουέλα - Η στιγμή που βόμβα τινάζει στον αέρα αστυνομικούς - BINTEO

Έκρυθμη παραμένει εδώ και πολλούς μήνες η κατάσταση στη Βενεζουέλα με τις βίαιες μάχες μεταξύ των διαδηλωτών και των σωμάτων ασφαλείας ν...


Έκρυθμη παραμένει εδώ και πολλούς μήνες η κατάσταση στη Βενεζουέλα με τις βίαιες μάχες μεταξύ των διαδηλωτών και των σωμάτων ασφαλείας να γίνονται όλο και πιο σφοδρές.

Τώρα, ένα βίντεο καταγράφει τη στιγμή που μια βόμβα η οποία έχει τοποθετηθεί στην άκρη του δρόμου στο Καράκας, εκρήγνυται και τινάζει στον αέρα τους αστυνομικούς που διασχίζουν το δρόμο με τις μηχανές τους.

Οι αστυνομικοί της Εθνικής Φρουράς του Νικολά Μαδούρο διασχίζουν το δρόμο με μηχανές όταν ξαφνικά η βόμβα σκάει πάνω τους.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν σοβαρά επτά αστυνομικοί της Εθνικής Φρουράς του Νικολά Μαδούρο, πέντε εκ των οποίων νοσηλεύονται με εγκαύματα τρίτου βαθμού και οι δύο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Την ευθύνη για τη βομβιστική ενέργεια δεν έχει αναλάβει κάποια οργάνωση που να αντιπολιτεύεται τον πρόεδρο της χώρας, ενώ η επίθεση συνέβη λίγες ώρες μετά τον θάνατο ενός 16χρονου διαδηλωτή από σφαίρες αστυνομικών.

Μέχρι στιγμής, οι μάχες στη Βενεζουέλα έχουν στοιχίσει το θάνατο σε 92 άτομα ενώ σε χιλιάδες υπολογίζονται οι τραυματίες.

Οι διαδηλώσεις κατά των αντισυνταγματικών πολιτικών και πρακτικών του Μαδούρο έχουν ξεκινήσει από την 1 Απριλίου, με τους πολίτες να βρίσκονται από τότε κάθε μέρα στους δρόμους της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση