GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκινητική αποκάλυψη για το "Αγγελούδι" του Σφακιανάκη

Ο τραγουδιστής και στιχουργός Βασίλης Δήμας βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΑΡΤ 90,6 fm, κάνοντ...


Ο τραγουδιστής και στιχουργός Βασίλης Δήμας βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΑΡΤ 90,6 fm, κάνοντας πολλές αποκαλύψεις στον Λάζο Μαντικό.
Με την ιδιότητα του μουσικοσυνθέτη και του στιχουργού παράλληλα, ο Βασίλης Δήμας, φέρει την υπογραφή πολλών τραγουδιών που έχουν ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία ο Πασχάλης Τερζής, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης,ο Διονύσης Σχοινάς, ο Ηλίας Βρεττός και άλλοι. Στην αναφορά όμως στο όνομα του Νότη Σφακιανάκη, τον οποίο θέλησε να τον ευχαριστήσει και δημόσια που αποτέλεσε το εφαλτήριο της τραγουδιστικής του σταδιοδρομίας, η αποκάλυψη για το πώς του έγραψε το «Αγγελούδι», εμπνευσμένος από ένα αληθινό «αγγελούδι» των φαναριών, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.
«Είχα γράψει κάποτε στον Νότη Σφακιανάκη το «Αγγελούδι», το οποίο έγραψα ως εξής: Ήμουν στο φανάρι και βλέπω πραγματικά ένα αγγελούδι ξανθό κοριτσάκι, καθαρό, όμορφο να με πλησιάζει για να μου ζητήσει χρήματα και να μου δώσει χαρτομάντιλα. Η βιασύνη όμως κάποια φορά, το φανάρι που έχει ανάψει πράσινο… Της λέω αγάπη μου δεν έχω… Έτρεχε εκείνη από πίσω μου να μου δώσει εκείνη τα χρήματα επειδή άκουσε ότι δεν έχω. Αυτή η εικόνα με έκανε να πατήσω τα αλαρμ εκείνη την ώρα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ από το γεγονός. Κατάλαβα ότι πραγματικά είχε ανάγκη αυτά τα 2€ και έτρεχε να μου τα δώσει επειδή άκουσε ότι δεν έχω. Όποτε το λέω αυτό πραγματικά συγκινούμαι», αποκάλυψε δακρυσμένος ο Βασίλης Δήμας.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση