GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα: Οι «οκτώ» έπρεπε να είχαν ήδη εκδοθεί στην Άγκυρα

Επίθεση στην Ελλάδα για τη μη έκδοση των 8 στρατιωτικών εξαπέλυσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Τούρκος Πρέσβης, Γιασάρ Χαλίτ Τσ...


Επίθεση στην Ελλάδα για τη μη έκδοση των 8 στρατιωτικών εξαπέλυσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Τούρκος Πρέσβης, Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ.

«Αν κάποιες χώρες προστατεύουν τους εγκληματίες ποια θα είναι τα οφέλη από μία τέτοια σχέση; Αν οι εταίροι μας προστατεύουν τους εγκληματίες, δεν νομίζω ότι μπορούμε να τους λέμε εταίρους μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσεβίκ.

«Δεν περίμενα μία τέτοια στάση από μία χώρα που σέβεται το Κράτος Δικαίου», συμπλήρωσε ο κ. Τσεβίκ, ο οποίος είπε επίσης ότι «η Τουρκία είχε άλλες προσδοκίες για την υπόθεση των 8 στρατιωτικών στην Ελλάδα».

Να θυμίσουμε ότι εναντίον της αρχικής απόφασης της ελληνικής Δικαιοσύνης που έχει απορρίψει την αίτηση της Τουρκίας για την έκδοσή των οκτώ στρατιωτικών, έχει υποβληθεί ένσταση από τις τουρκικές αρχές.

«Οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί, που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, έπρεπε να είχαν ήδη εκδοθεί στην Άγκυρα ώστε να δικαστούν για τα εγκλήματα τους», επισήμανε ο κ. Τσεβίκ.

ΠΗΓΗ: sondakika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση