GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση του Κικίλια

«Είναι εντυπωσιακό ότι ένας Πρωθυπουργός υποβιβάζει τον εαυτό του σε επικοινωνιακό σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να μπορέ...


«Είναι εντυπωσιακό ότι ένας Πρωθυπουργός υποβιβάζει τον εαυτό του σε επικοινωνιακό σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να μπορέσει να καταρρίψει τα επιχειρήματά μας, τα οποία κατά την άποψή μου είναι ατράνταχτα», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι τα θέματα της οικονομίας ενδιαφέρουν τους πάντες στην Ελλάδα και είπε ότι ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να πείσει ότι τα πράγματα είναι μια χαρά, ότι βαίνουμε σε ένα περιβάλλον ανάπτυξης και οσωνούπω έρχονται οι επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας.

«Εάν ο ίδιος είχε το σθένος, ή οι υπουργοί του, να κυκλοφορήσουν έξω και να πουν τα πράγματα πέρα και έξω από στοιχεία νούμερα, κλπ. στην πραγματική, οικονομία στην αγορά, στην κοινωνία, στα μαγαζιά, τις πρωτεύουσες, στη δυτική Αττική, στο κέντρο της Αθήνας, θα έπαιρνε μια γεύση τού τι πιστεύουν οι Έλληνες πολίτες, για την ανάπτυξή του, για το φέσι των 100 δισ, τα οποία έχει φέρει τα τελευταία 2,5 χρόνια, στην ελληνική κοινωνία και στη χώρα» τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, σε ότι αφορά τον Παύλο Πολάκη και τον Πάνο Καμμένο είπε χαρακτηριστικά ότι "ο Τσίπρας είναι το ένα και το αυτό με αυτούς και τους κουβαλά στην πλάτη του".

«Ηττήθηκε ο Τσίπρας, δυστυχώς για τη χώρα», δήλωσε για τη διαπραγμάτευση και τη συμφωνία με τους θεσμούς, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, διερωτώμενος πώς ο Πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η οικονομία γυρίζει σελίδα με την υπερφορολόγηση που έχει επιβληθεί και τα δύο μνημόνια που έχει φέρει.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, απαντά στις δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προχώρησε σε μια άθλια επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας».

«Μετά τη χθεσινή τραγική εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή, όπου δεν κατάφερε να παρουσιάσει ένα έστω στοιχειώδες σχέδιο για τη χώρα, ο κ. Κικίλιας επιβεβαίωσε το στρατηγικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Νέα Δημοκρατία μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης για το χρέος», τονίζει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Σε μια άθλια επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, στις συνεντεύξεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μετά τη χθεσινή τραγική εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή, όπου δεν κατάφερε να παρουσιάσει ένα έστω στοιχειώδες σχέδιο για τη χώρα, ο κ. Κικίλιας επιβεβαίωσε το στρατηγικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Νέα Δημοκρατία μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης για το χρέος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, απαντώντας στον ΣΚΑΙ σχετικά με το θέμα των νέων θέσεων εργασίας που έχουν δημιουργηθεί κατά το πρόσφατο διάστημα, δεν δίστασε να ισχυριστεί πως “όσο τις βλέπει η ελληνική κοινωνία, άλλο τόσο τις βλέπουμε κι εμείς [...]”! Είναι πλέον προφανές πως το δόγμα “όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με την θεωρία, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα” αποτελεί την επίσημη θέση του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τη ΝΔ, αν συνυπολογιστεί πως, κατά την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά, η απώλεια των θέσεων εργασίας έφτασε τις 259.000.

Επιπλέον, ο κ. Κικίλιας “υποσχέθηκε” μείωση των κρατικών δαπανών. Οι πάντες γνωρίζουν πως, όταν μιλά η ΝΔ για μείωση δαπανών, εννοεί την πλήρη ισοπέδωση του κράτους πρόνοιας και την παράδοση του στα ιδιωτικά συμφέροντα, εννοεί απολύσεις, εννοεί περικοπές στη δημόσια παιδεία. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, τα χυδαία ψέματα και οι εξόφθαλμες διαστρεβλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ δεν μπορούν να διαγράψουν ούτε την πραγματικότητα ούτε τη μνήμη των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση