GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στις ΗΠΑ: Έφηβοι βιντεοσκοπούσαν γελώντας ΑμεΑ που πνιγόταν

Σοκαρισμένοι παρακολουθούν οι Αμερικανοί τις εξελίξεις της υπόθεσης με το βίντεο που δείχνει την αντίδραση μίας παρέας εφήβων βλέποντας...


Σοκαρισμένοι παρακολουθούν οι Αμερικανοί τις εξελίξεις της υπόθεσης με το βίντεο που δείχνει την αντίδραση μίας παρέας εφήβων βλέποντας έναν άνδρα με αναπηρία να πνίγεται και να εκλιπαρεί για βοήθεια.
Το περιστατικό συνέβη στις 9 Ιουλίου στην Φλόριντα των ΗΠΑ με την αστυνομία να κινητοποιείται, όταν βίντεο, που δείχνει τους νεαρούς να κοροϊδεύουν χωρίς να σπεύδουν για βοήθεια, έγινε viral. «Τα παιδιά ήταν στο πάρκο και κάπνιζαν μαριχουάνα όταν είδαν τον άνδρα να μπαίνει στο νερό. Μπήκε μόνος του. Ήταν εκεί και τον έβλεπαν. Του φώναζαν να μην πάει εκεί και ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα για αυτόν. Ακόμα κι όταν τον έβλεπαν να πνίγεται, δεν κάλεσαν για βοήθεια», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, που είπε επίσης ότι τα αγόρια τον έβλεπαν όταν πνιγόταν και τη στιγμή που σταμάτησε να ακούγεται, κάποιος είπε: «Πέθανε» και έβαλαν όλοι μαζί τα γέλια.
Το βίντεο των αγοριών έγινε αντιληπτό από την οικογένεια του άτυχου άνδρα, η οποία ενημέρωσε τις Αρχές.Κανένα από τα παιδιά δεν έδειξε μεταμέλεια όταν κλήθηκαν να καταθέσουν στις Αρχές.
Οι Αρχές, ωστόσο, δεν μπορούν να στηρίξουν κάποια κατηγορία σε βάρος τους κι έτσι απλά καταδίκασαν την πράξη.
Δείτε το βίντεο από το CBS News:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση