GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βράχοι έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα στα Αμπελάκια Λάρισας - ΦΩΤΟ

Πτώση βράχων σημειώθηκε τα ξημερώματα, σε πάρκινγκ ξενοδοχείου, στο χωριό Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών, προκαλώντας υλικές ζημιές σε σταθμ...


Πτώση βράχων σημειώθηκε τα ξημερώματα, σε πάρκινγκ ξενοδοχείου, στο χωριό Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών, προκαλώντας υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις τις Πυροσβεστικής, οχήματα της Αστυνομίας και κλιμάκιο του Δήμου Τεμπών.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος, μέχρι και λίγη ώρα πριν βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση από συνεργεία για την μετακίνηση των βράχων από το πάρκινγκ, ενώ ο Δήμος "καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να ανταπεξέλθει στο πρόβλημα".

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον δήμαρχο, στο σημείο όπου έγινε η κατολίσθηση, το έδαφος είναι σαθρό γι' αυτό υπάρχουν και καθιζήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση