GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστασιάδης: Δεν πρόκειται να υπάρξει αναβολή στις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ

Ούτε ασκούνται πιέσεις, ούτε πρόκειται να υπάρξει αναβολή σε ότι αφορά το πρόγραμμα γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο πρόεδ...


Ούτε ασκούνται πιέσεις, ούτε πρόκειται να υπάρξει αναβολή σε ότι αφορά το πρόγραμμα γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στη Λεμεσό, προσερχόμενος σε μουσική εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους 13 οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την έκρηξη της 11 Ιουλίου του 2011 στη ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης.

Ερωτηθείς αν ασκούνται πιέσεις και εάν γίνονται σκέψεις για αναβολή σε ότι αφορά το πρόγραμμα γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε πως "ούτε ασκούνται, ούτε πρόκειται να υπάρξει αναβολή".

Κληθείς να πει αν μετά το ναυάγιο των συνομιλιών στην Ελβετία θα μπει το τρυπάνι τελικά, ο Πρόεδρος διερωτήθηκε "τί σχέση έχουν οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας με την ευθύνη της Τουρκίας που οδήγησε στο ναυάγιο. Θα μιλήσω τη Δευτέρα", σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση