GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θερμό επεισόδιο στον Αραβικό Κόλπο - Άνοιξε πυρ πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ

Ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο άνοιξε πυρ για να απωθήσει ένα σκάφος του Ιράν κοντά στον Αραβικό Κόλπο. Σύμφωνα με το Ρόιτερς, όταν το ι...


Ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο άνοιξε πυρ για να απωθήσει ένα σκάφος του Ιράν κοντά στον Αραβικό Κόλπο. Σύμφωνα με το Ρόιτερς, όταν το ιρανικό πλοίο πλησίασε σε απόσταση 137 μέτρων το πλοίο των ΗΠΑ πυροβόλησε προειδοποιητικά όπως δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, οι ναύτες του USS Thunderbolt άνοιξαν πυρ προειδοποιητικά διότι το πλήρωμα του ιρανικού πλοίου δεν απάντησε στις επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας των Αμερικανών μέσω ασυρμάτου.

«Το σκάφος του ιρανικού (Πολεμικού) Ναυτικού πλησίαζε με μεγάλη ταχύτητα. Δεν ανταποκρίθηκε ούτε στα (φωτεινά) σήματα ούτε στον ασύρματο (...) δεν υπήρχε άλλη επιλογή πέραν της χρήσης προειδοποιητικών βολών», είπε ο αξιωματούχος αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση