GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Ιστορικό λάθος του Βούτση η απελευθέρωση των μελών του Ρουβίκωνα

Ο Πρόεδρος της Βουλής «έκανε κατάχρηση εξουσίας και ντρόπιασε το κοινοβούλιο», δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την απόφ...


Ο Πρόεδρος της Βουλής «έκανε κατάχρηση εξουσίας και ντρόπιασε το κοινοβούλιο», δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την απόφαση του Νίκου Βούτση να διατάξει την απελευθέρωση των μελών του "Ρουβίκωνα", που εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, πρόκειται για ένα ιστορικό λάθος του Προέδρου της Βουλής που θα σημαδεύσει τη θητεία του.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε πως είναι αδιανόητο ότι η Ελληνική Αστυνομία δέχτηκε να μεταφέρει μέλη του Ρουβικώνα και να τους επιστρέψει στη Βουλή. «Θα αρνιόμουν τέτοια εξευτελιστική εντολή αν ήμουν στην θέση τους», σημείωσε.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα Guardian πως μπορεί να τον αποκαλούν ψεύτη αλλά δεν μπορούν να τον πουν κλέφτη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι προφανές πως ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης.

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα, ότι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το καλοκαίρι του 2015 είπε ότι δεν θα κάνει εκλογές, πήρε της ψήφο της ΝΔ για το τρίτο Μνημόνιο και μετά πήγε τη χώρα στις κάλπες.

«Αυτό είναι προϊόν ενός ψευδούς», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Αν είναι και κλέφτης ο κ. Τσίπρας μένει να αποδειχθεί. Θα το δούμε όταν ερευνήσουμε τις αποφάσεις του στο μέλλον, όταν έρθουμε στην εξουσία και θα τα ψάξουμε όλα», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση