GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλόκο Πιτσιλή στην ευνοϊκή μετάθεση του εφοριακού που έλυνε σταυρόλεξα

Εντολή να «παγώσει» κάθε διαδικασία μετάθεσης του εφοριακού, ο οποίος απεικονίζεται σε φωτογραφία να λύνει ένα σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσί...

Εντολή να «παγώσει» κάθε διαδικασία μετάθεσης του εφοριακού, ο οποίος απεικονίζεται σε φωτογραφία να λύνει ένα σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας, έχει δώσει ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της υπόθεσης.
Ο Γιώργος Πιτσιλής έχει ζητήσει να επιβεβαιωθεί η ακρίβεια του δημοσιεύματος για τον συγκεκριμένο εφοριακό και σε περίπτωση που αυτό είναι ακριβές, να ξεκινήσουν άμεσα οι πειθαρχικές διαδικασίες.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο υπάλληλος της ΔΟΥ Ηρακλείου είχε τους πολίτες να περιμένουν στην ουρά, έλυνε σταυρόλεξα και άφησε τους άλλους δύο συναδέλφους του να κάνουν την δουλειά!
Όπως ανέφεραν νωρίτερα οι πληροφορίες, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, με απόφαση της περασμένης Τετάρτης, έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του συγκεκριμένου εργαζομένου, το οποίο είχε καταθέσει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση... Ακαδημία Εφοριακών!
ΠΗΓΗ: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση