GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Ολυμπιακό και εξαφάνισε την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβάλλε...


Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Ολυμπιακό και εξαφάνισε την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβάλλει στους «ερυθρόλευκους» ο αθλητικός δικαστής της Super League, για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Η Επιτροπή κήρυξε απαράδεκτη την δίωξη που ασκήθηκε στις 16 Μαΐου από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας, προς το οποίο διαβίβασε την υπόθεση για «περαιτέρω ενέργειες», όπως επισημαίνεται.

Αναλυτικά:

«Απόφαση 40/12-7-2017

Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ? αρ. 212/2017 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση.

Κηρύσσει απαράδεκτη την από 16-05-2017 πειθαρχική δίωξη του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση