GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ: "Κλείστε τα μαγαζιά που βάζουν φόλες..."

Όλγα Αβρήλια     Κανενα μαγαζι εχθρικο προς τα ζωα. Οποιος δεν σεβεται τη ΖΩΗ δν εχει χωρο αναμεσα μας. Απαιτουμε δικαιοσυνη και ...

Κανενα μαγαζι εχθρικο προς τα ζωα.
Οποιος δεν σεβεται τη ΖΩΗ δν εχει χωρο αναμεσα μας.
Απαιτουμε δικαιοσυνη και δικαιωση
Αδεια τραπεζια μεχρι να νιωσουν οτι δεν ανεχομαστε τους φονιαδες


Πλατεια φιλομουσου εταιρειας στη πλακα.
Οι μαγαζατορες δηλητηριασαν ολα τα γατια.....Ακροπολ, Βυζαντινο κλπ πρεπει να κλεισουν!

Leonidas Papadopoulos
Τώρα στην Πλάκα! Διαδήλωση για τα ζώα ενάντια στην κακοποίηση και στους δολοφόνους

2 σχόλια

  1. Και όμως υπάρχει λύση, να αφήσει απλήρωτους το ΚΡΑΤΟΣ για 15 μήνες ΟΛΟΥΣ τους δικαστές,και αν τολμήσουν να απεργήσουν ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ χωρίς ΝΑ μπορούν να διεκδικήσουν ΤΊΠΟΤΑ και χωρίς πολλά πολλά νομικά τερτίπια βάση των αποφάσεων που βγάζουν..

    Κάποιοι νομίζουν ότι τους ανήκει η χώρα και κάνουν αυτά που κάνουν διοτι δεν υπάρχει μια δυναμική στον λαό να τους κόβει τον ΚΏΛΟ ..Ασχολούνται με βλακείες το τι είπε το 2015 ο Βαρουφακης τι ΘΑ έκανε ο Τσίπρας [που σήμερα τον κατηγορεί ο Αδωνις ως καλό μαθητή της τρόικας!!!!!!].. Είναι ΤΌΣΟ ηλίθιοι αυτοί που είναι μέσα στην βουλή ,βουλευτές και οι συνεργάτες τους, που απορώ τι στο καλό καθόμαστε στην Ελλάδα και κάνουμε!!!

    Μέτρησα 180 επαγγέλματα που θα ξεκινούσαν αμέσως να προσφέρουν εργασία από τα εκατομμύρια αυθαίρετα και ασφαλιστικά έσοδα .. ΆΛΛΑ το ΣτΕ φρενάρει τα ΠΆΝΤΑ νομίζουν ότι έτσι θα φέρουν τον Μητσοτάκη !!! ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ

    Διάβαζα έναν νόμο για τα αυθαίρετα το ν.4178 και τρελάθηκα, αυτός ο νόμος έχει καταλυτική ημερομηνία για ανέγερση αυθαίρετου το 2011 ΣΩΣΤΆ ..ΕΕΕ σε δυο κόλλες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν την οικοδομή στην χώρα..

    Αν υπάρχει συμβόλαιο, η δικαστική απόφαση κατοχής γης προχωράς ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΔΑΣΙΚΉ ΈΚΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΌ ΧΏΡΟ, ΣΕ ΠΑΡΆΛΙΑ, ΡΈΜΑ Η ΠΟΤΑΜΌ,Η ΔΗΜΌΣΙΟ ΧΩΡΟΣ .. και αφού βάλεις τα ένσημα ΒΆΣΗ μέτρησης , να έχεις πλήρωση η θα πληρώσεις το ανάλογο ΦΠΑ στα υλικά , τον ΕΝΦΙΑ, και μια στατική μελέτη μην σκοτωθείς κανείς αν κάνει κανένα σεισμό...

    Αν είναι μισοτελειωμένη η οικοδομή να έχεις περιθώριο να την τελείωσης σε ΠΈΝΤΕ ΧΡΟΝΙΆ και μετά να μπουν κλιμακωτά πρόστιμα ΑΝΤΊ αυτού το ΠΆΝΕ από παράταση σε παράταση και με εξοντωτικά πρόστιμα γιατί στην Ελλάδα καυλώνει εύκολα το ΣτΕ , η κυβέρνηση γράφει νόμους και τους σβήνει το ΣτΕ...ΚΑΙ η Ελλάδα παραμένει ΈΝΑ ΚΟΥΦΆΡΙ...

    Οι δικαστές μας δεν είναι απλοί ΔΕΞΙΟΊ είναι ΚΆΡΑΔΕΞΙΟΊ και η κυβέρνηση δεν έχει την εξουσία πέρα από το Μαξίμου.. Η δημόσια διοίκηση όσο και να κατηγορούν αυτή την κυβέρνηση ότι φτιάχνει κομματικό στρατό άραγε ΠΩΣ με ποιους με τους φουκαράδες συμβασιούχους;;; ΜΑ ΌΛΟΙ ΟΙ ΜΌΝΙΜΟΙ ΆΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι ευθύνη αυτής της αδύναμης κυβέρνησης ΠΟΥ δεν τολμά να ψάξει τα πόθεν έσχες τους, να τους τα κατάσχει, και να τους απόλυση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΣΎΝΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


    22 Ιούλη 1944 στο Μπρέττον Γουντς των ΗΠΑ αποφασίστηκε η δημιουργία του...
    Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Παγκόσμιας Τράπεζας και η υιοθέτηση του συστήματος σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών στο διεθνές εμπόριο, θέτωντας στο περιθώριο τον "κανόνα του χρυσού" για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

    Την ημέρα της περιβόητης Διάσκεψης του Μπρέττον Γουντς επέλεξε ο πρόεδρος της Βολιβίας Evo Morales να διακηρύξει «ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ» από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και την Παγκόσμια Τράπεζα.

    Η διακήρυξη του Έβο μέσω του Προεδρικού tweet ανατρέπει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό καπιταλιστικό σύστημα και σηματοδοτεί νέες προοπτικές για χώρες που διαθέτουν πολιτικές ηγεσίες και κυβερνήσεις, εκφραστών λαϊκών εθνικών συμφερόντων: «Αυτές οι οργανώσεις υπαγόρευσαν την οικονομική μοίρα της Βολιβίας κι όλου του κόσμου. Σήμερα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε την πλήρη ανεξαρτησία από αυτές».

    Evo Morales Ayma‏
    @evoespueblo
    Un día como hoy en 1944 finaliza la Conferencia Económica de Bretton Woods (EEUU), en la que se acuerda la creación del FMI y BM.
    Estos organismos dictaron el destino económico de Bolivia y del mundo. Hoy podemos decir que tenemos total independencia de ellos.

    Ο Evo Morales, ο Νοτιοαμερικανός ηγέτης υπογραμμίζει πλήρη ανεξαρτησία της κυβέρνησής του από τις παγκόσμιες οργανώσεις που διαδραμάτισαν και συνεχίζουν να διαδραματίζουν ρόλο ποδηγέτησης της παγκόσμιας οικονομίας. Αρκεί να αναλογιστούμε την σημερινή κατάσταση στην πατρίδα μας.

    Ο Morales επιβεβαίωσε επίσης ότι αυτές οργανώσεις είχαν αντιπροσωπείες στη χώρα του και γραφεία σε κυβερνητικούς οργανισμούς (υπουργεία, όπως στην Ελλάδα όπου υπουργοί συσκέπτονται και απλώς "διαπραγματεύονται" το ύψος των μέτρων λιτότητας κι εξαθλίωσης) και συμμετείχαν σε συσκέψεις κυβερνητικών οργάνων της Βολιβίας.

    Ο Evo Morales κέρδισε τις εκλογές το 2006 και η κυβέρνησή του κληρονόμησε μια τραγική οικονομική κατάσταση στη χώρα, με πολιτικές λιτότητας, ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων οργανισμών και οργανισμών κοινής οφέλειας. Μια νεοφιλελεύθερη πολιτική που άλλαξε ραγδαία από την επόμενη ημέρα της εκλογής του. Αρκεί κάποιος να αναλογιστεί πως στη Βολιβία του Morales, ένα χρόνο μετά την εκλογή του και παρά τον διεθνή οικονομικό πόλεμο εναντίον του από το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, έφερε ραγδαία ανάπτυξη στη χώρα του αυξάνοντας άμεσα τις κοινωνικές δαπάνες (45%) και παρά τις αντιρρήσεις του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και του αγώνα εναντίον της φτώχειας (αυξήσεις μισθών και συντάξεων).

    Μετά από 10 χρόνια η Βολιβία του Έβο, σε συνεχή πόλεμο με ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα, ανέτρεψε αποικιακές καταστάσεις προηγούμενων 60 χρόνων. Ανέτρεψε όλες τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές του υπέρ-εθνικού κεφαλαίου καταδυναστεύει τον πλανήτη και σήμερα δείχνει σ' όλο τον κόσμο πως υπάρχει άλλος δρόμος!

    Αυτό το σημαντικό παγκόσμιο γεγονός -δυστυχώς δεν θα βρει τη σχετική δημοσιοποίηση από τα ΜΜΕ και τη δημοσιογραφία- μπορούμε να το κατανοήσουμε απλά, σαν να είχαμε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και το ευρώ.

    Ο Morales απέδειξε ότι μια χώρα μπορεί να έχει τεράστια ανάπτυξη χωρίς δανεισμό, με εθνικό νόμισμα. Κάθε σεντς δανείου σημαίνει ότι την οικονομική πολιτική της χώρας σου επιβάλλουν οι δανειστές με μνημόνια και υποδείξεις για μισθούς, συντάξεις, ιδιωτικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών σου πηγών με τις πολυεθνικές και την καραμέλα των "επενδύσεων". Η Βολιβία του Έβο έδειξε πως λαοί και πολιτικές ηγεσίες που εμπνέονται από πατριωτισμό και στοχεύουν την ευημερία των λαών τους, ΜΠΟΡΟΥΝ

    Η απόφαση της Βολιβίας δίνει χέρι βοήθειας στη Βενεζουέλα και διατρανώνει πως οι λαοί που δεν αποδέχονται αφεντικά στον τόπο τους μπορούν να νικήσουν το κεφάλαιο.
    Δεν είναι επίσης τυχαίο ή συμπτωματικό πως ο Morales είναι και στο πλευρό της Συρίας. Εκεί που ο Άσαντ -η Συρία χωρίς σχέσεις με Παγκόσμια Τράπεζα και ΔΝΤ- δίνει νικηφόρα τη μάχη εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης, της τρομοκρατίας και του υπέρ-εθνικού κεφαλαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση