GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθανασίου: Η κυβέρνηση αναζητεί άλλοθι με τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη

Οι δικαστές αντιστέκονται και θα αντιστέκονται, είτε είναι Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η ΝΔ, γιατί ο μόνος στόχος τους είναι η προάσπιση της...


Οι δικαστές αντιστέκονται και θα αντιστέκονται, είτε είναι Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η ΝΔ, γιατί ο μόνος στόχος τους είναι η προάσπιση της δικαιοσύνης δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου.

«Αυτά τα νέα παιδιά που είναι σήμερα στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν υπηρετούν τα κόμματα», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ Αθανασίου η κυβέρνηση με τις επιθέσεις της εναντίον της δικαιοσύνης αναζητεί "άλλοθι". «Προσπαθούν να πουν ότι η δικαιοσύνη βγάζει αποφάσεις υπέρ της εργοδοσίας ενώ ξέρουν ότι ο Άρειος Πάγος έχει δημιουργήσει με τις αποφάσεις του την πιο φιλεργατική νομολογία», τόνισε.

Ο κ. Αθανασίου διέψευσε ότι έδωσε χάρη σε έμπορο ναρκωτικών λέγοντας ότι υπήρξε ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου χαρίτων, την οποία ο ίδιος ως υπουργός την υπέγραψε ως όφειλε και την παρέπεμψε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος ήταν ο μόνος αρμόδιος να δώσει χάρες.

Όπως είπε, ο συγκεκριμένος κρατούμενος αφέθηκε ελεύθερος όχι με εκείνη τη χάρη, αλλά αργότερα, με αποφάσεις των δικαστικών συμβουλίων.

2 σχόλια

  1. Aκούω ότι ο Βαρουφάκης έχει μαγνητοφωνήσεις !!! ΕΕΕΕ ΚΑΙ;;;

    Η ΒND της Γερμανίας ,η DGSE της Γαλλίας, η MSS της Κίνας, η Μ16-SIS της Αγγλίας,η CIA με την NSA τον ΗΠΑ ,η Μοssad του Ισραήλ, η FSB MVD, FSO, SVR, FSKN πρώην KGB της Ρωσίας και πολλές πάρα πολλές άλλες μυστικές υπηρεσίες ΠΕΡΙΜΈΝΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ να τους πει τι λέγανε ΟΛΕΣ οι Ελληνικές κυβέρνησης από την σύσταση αυτού του κράτους !!!!!ΣΏΠΑΣΕ ΑΘΑΝΆΣΙΟΥ ΓΙΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΌΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΊ ;;; ΑΡΕΕΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΥΠΌ ΕΠΙΤΉΡΗΣΗ ΡΕΕΕΕ..

    Θα σας πω τι και πως λειτουργεί όλος αυτός ο ιστός μιας και γνωρίζω από μέσα την κατασκευή του.. ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΎΠΙ να πετάξει ακούγετε το φτερούγισμα του...η νομίζετε ότι
    έπεσε έτσι όπως έλεγε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας ο εισαγγελέας ΌΤΙ ο συγκυβερνήτης είχε κλειδωθεί μέσα στο πιλοτήριο και εσκεμμένα έριξε το Airbus Α320, σύμφωνα με όσα είπε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας, Brice Robin, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα των NYT.
    Ο 28χρονος Andreas Lubitz, Γερμανικής υπηκοότητας συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροπλάνου δεν άνοιξε στον πιλότο που χτύπαγε μανιωδώς τη πόρτα του πιλοτηρίου...

    Κλείδωμα πλοήγησης από εδάφους λέγετε..ΑΥΤΆ για να μην σας δουλεύουν..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διόρθωση... ΓΙΑΤΊ ΞΈΡΟΥΝΕ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ...

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΛΑΚΕΣ ΕΕ ΒΛΑΚΕΣ

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση