GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Πολάκη σε Γεωργιάδη και Βορίδη

«Ξαναχτύπησε» ο Παύλος Πολάκης, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη. «Μάκη Βορίδη: η Αριστερά έ...


«Ξαναχτύπησε» ο Παύλος Πολάκης, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη.

«Μάκη Βορίδη: η Αριστερά έχει δώσει αγώνα ,αίμα και ψυχές για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,εσένα σε όρισε ο αρχιχουντικός Γεώργιος Παπαδόπουλος αρχηγό της νεολαίας ΕΠΕΝ ,όποτε χαμηλά το βλέμμα και σεμνά....» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook σχολιάζοντας τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ στη βουλή τη Δευτέρα.

«Άλλος μαχητής της ελευθερίας και της διάκρισης των εξουσιών !!!

Ακούστε τι λέει για το ΣΤΕ το 2012 ο μαθητής του Πλεύρη που έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ ..

Για να δείτε την ψευτιά και την υποκρισία που κρύβουν οι σημερινές τους δηλώσεις περί άλωσης της Δικαιοσύνης από το ΣΥΡΙΖΑ !!!

ΥΓ

Φανταστείτε να έλεγα εγώ ,αυτό που λέει ο Άδωνις στο τέλος του βίντεο :"πρέπει να καταλάβει το ΣΤΕ με άλλο τρόπο"!!! ,τι θα γράφανε βήμα-καθημερινή-Φλέμα και τι θα λέγανε τα τζαμπατζοβοθροκάναλα σταρ και Σκάι για Σοβιέτ ,Βιετκόνγκ, Κούβα, Β.Κορέα ,Βενεζουέλα ,Στάλιν Άρη και Ζαχαριάδη....» έγραψε αναφερόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση