GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ με τον κ. Γεωργίου

Για «ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ με τον κ. Γεωργίου που συνεχίζεται, και θα συνεχιστεί» έκανε λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος ...


Για «ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ με τον κ. Γεωργίου που συνεχίζεται, και θα συνεχιστεί» έκανε λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση συμφώνησε με τους θεσμούς ακόμη και να του καταβάλει τα δικαστικά του έξοδα για τις προηγούμενες δικαστικές περιπέτειες. "Εγώ δεν θα γίνω ΣΥΡΙΖΑ για να κρίνω τη Δικαιοσύνη", ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Επίσης, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση δείχνει μια αλαζονεία απέναντι στους θεσμούς. Πρόκειται, όπως είπε, για μια η κυβέρνηση που λειτουργεί με καφενειακό τρόπο.

«Έχουν αλαζονεία απέναντι στους θεσμούς θέλουν πολίτευμα προσαρμοσμένο στις δίκες τους ορέξεις και επιθυμίες… Πρόκειται για καφενειακή κυβέρνηση, ένα αλλόκοτο αμάλγαμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, «στην Παιδεία γυρίζουμε στη δεκαετία του ’80 και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προσφέρει απέναντι στους μπαχαλάκηδες την προστασία που πρόσφερε προχθές». «Ποιους επενδυτές να προσελκύσουμε έτσι;» αναρωτήθηκε.

«Όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα συμβαίνουν και στην Πολωνία - πουθενά αλλού, είναι πραγματικά θλιβερά όσα συμβαίνουν» δήλωσε.

1 σχόλιο

  1. Ρε καραγκιόζη πλάκα μας κάνεις; ΥΠΑΡΧΉ ανεξάρτητη δικαιοσύνη ΌΤΑΝ η νομοθετική εξουσία ΟΡΊΖΕΙ την δικαστική εξουσία;

    ΕΊΠΑΜΕ τώρα που παντρεύτηκες να κόψης την ΜΑΛΆΚΙΑ ,άλλα τα είπες στον ΣΚΑΙ και δεν ΣΕ ΡΏΤΗΣΕ κανένας δημοσιογράφος του καναλιού του Μητσοτάκη γιατί το κάνατε αυτό για σαράντα χρόνια;;; ΑΙ Γ@#$%^%Υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση