GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ! ΝΕΑ (πιο άγρια) ΕΠΙΘΕΣΗ του Πολάκη στον Βαρουφάκη...

Νυχτερινή ανταπάντηση στον Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος χθες είχε σηκώσει το γάντι (" Η απάντηση του Βαρουφάκη στον Πολάκη: Συνεχίζω α...

Νυχτερινή ανταπάντηση στον Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος χθες είχε σηκώσει το γάντι ("Η απάντηση του Βαρουφάκη στον Πολάκη: Συνεχίζω ακριβώς αυτό που κάναμε τότε όλοι μαζί. Εσύ;") στην αρχική επίθεση, έδωσε πριν από λίγη ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά σε ακόμη πιο άγριο ύφος. Ιδού τι του γράφει:
Παυλος Πολακης  
ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ,επειδή έκανες το λάθος να μου απαντήσεις και μάλιστα επιθετικά, ΑΚΟΥ για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ :

1) ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ κανένα αγώνα με το να δημοσιεύεις ηχογραφημένες συνομιλίες συνεδριάσεων και SMS που αντάλλαξες με τον άνθρωπο που σε έκανε υπουργό ,αλλά το μόνο που κανεις ειναι να καλλιεργείς την κατινιά ,την πολιτική της κλειδαρότρυπας και του survivor, ρίχνοντας νερό στο μύλο του παλιού συστήματος εξουσίας και διαπλοκής που εχει ποντάρει στην αριστερή παρένθεση, αλλα εχει χάσει ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ μεχρι τωρα και ψάχνει αγωνιωδώς να βρει τρόπο να τραυματίσει την κυβέρνηση. Ειτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, για αυτο το λόγο σε προβάλλουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΧΥΔΑΙΑ στις φυλλάδες τους και στα τζαμπατζοκάναλα τους !!!

2) Επειδή "διάβασα και έκλαψα" το σχέδιο σου, ειδικά όταν συνειδητοποιήςαμε οτι δεν υπήρχε πουθενά αλλού στήριγμα, αποφασίσαμε συλλογικά να υπογράψουμε εναν συμβιβασμό για να μην οδηγήσουμε στη καταστροφή τα φτωχά και μεσαία στρώματα και να μη χρεώσουμε την αριστερά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με μια ιστορική και ανεπίστρεπτη ήττα.
Γιατι εκει οδηγούσε το σχέδιο σου...

3) ΕΓΩ , μέσα σε αυτο το πλαίσιο, δεν επέλεξα τον εύκολο δρομο του αναχωρητισμού, αλλά συνέβαλλα με όλες μου τις δυνάμεις σε ενα τεράστιο αγώνα και πόλεμο με τους δανειστές και τη ντόπια διαπλοκή που τώρα σε κανακεύει . Για να ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ως κυβερνηση νίκες για αυτούς που εκπροσωπούμε :
-Για να καλύψουμε 2,5 εκατομ
ανασφάλιστους με δωρεάν περίθαλψη και να διαγράψουμε τα χρέη τους στην εφορία
- Για να ενισχύσουμε με 9000 ανθρώπους το Εσυ (και εναι στο δρομο άλλοι 9500)
-Για να βγάλουμε στη φορα κλεψιές 85 δις ευρω στο χωρο της Υγειας απο αυτους που σημερα σε προβάλλουν
-Για να ανοίξουμε νοςοκομεια και τμήματα ,να ενισχύσουμε το εκαβ ,να αντικαταστήσουμε εξοπλισμούς ,να σπάσουμε το απόστημα του ΚΕΛΠΝΟ κλπ κλπ....

ΕΣΥ Γιάννη, εκτός απο ταξίδια ,φωτογραφήσεις στα μπαλκόνια των ωραίων σπιτιών σας στη Πλάκα και αλλού, διακοπές, μπάνια ,δημοπρασίες για το δερμάτινο μπουφάν της διαπραγμάτευσης και τη συγγραφή του βιβλίου που σου προβάλλουν σήμερα συντονισμένα τα ΜΜΕ του Μητσοτακέικου, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ;;;;;;

Γι αυτο Γιάννη ,αφού σου ευχηθώ καλές πωλήσεις στο βιβλίο σου ,θα σε αποχαιρετήξω οριστικά, όπως και όλοι αυτοί που συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη.
Μια μάχη πολύ σημαντική για να την ξεφτυλίζουμε πιστεύοντας πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω απο το υπερτροφικό ΕΓΩ μας .
Καλή σου νύχτα .....

2 σχόλια

  1. Γιατί τρέμουν όλοι τον Ρουβίκωνα;

    Καταρχήν θα πρέπει να επαναλάβουμε για χιλιοστή φορά ότι ο Ρουβίκωνας δεν έκανε τίποτα μεμπτό... Με όσους δικηγόρους και να επικοινωνήσαμε μας εξηγούσαν ότι δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί σοβαρό ποινικό αδίκημα για τη συμβολική είσοδο στο προαύλιο χώρο της βουλής, ακόμη και αν κάποιος προσφύγει στο άρθρο περί διατάραξης κοινής ειρήνης (189ΠΚ) – γεγονός, που όπως μας είπαν, θα έκανε κάθε σοβαρό δικηγόρο να ντρέπεται...

    Παρόλα αυτά η Νέα Δημοκρατία έχει φτάσει σε τέτοια σημεία παραλογισμού ώστε μιλά για απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος – φρασεολογία που θα περίμενε κανείς μόνο από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και –οριακά– από τον Ερντογάν στην Τουρκία.

    Αυτό που φοβίζει το πολιτικό κατεστημένο του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και άλλων υπαλλήλων των δανειστών, είναι ότι οι δράσεις του Ρουβίκωνα θα μπορούσαν να πολλαπλασιαστούν και να λάβουν μαζικά χαρακτηριστικά.... Και τότε, νομιμοποιημένες πλέον από την κοινωνία, θα απειλούσαν το θεατράκι που έχουν στήσει ορισμένοι στη Βουλή, παίζοντας προκαθορισμένους ρόλους του καλού και του κακού, του ακροδεξιού που παρουσιάζεται σαν δεξιός και του νεοφιλελεύθερου που ντύνεται αριστερός.

    Όταν μια μικρή ομάδα νέων ανθρώπων μπορεί να προκαλεί τέτοιο πανικό στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο καταλαβαίνεις το επίπεδο της σήψης αλλά και της πολιτικής αμηχανίας των κυβερνώντων...

    Ο Ρουβίκωνας είναι μια ελάχιστη σχισμή στον τοίχο της φαινομενικής απάθειας και αδράνειας της ελληνικής κοινωνίας... Και αν φέρεις το μάτι σου πολύ κοντά θα μπορέσεις να διακρίνεις, από την άλλη πλευρά, ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί...

    Ο Ρουβίκωνας αποτελεί ένα από τα πιο υγιή τμήματα που προέκυψαν στον ευρύτερο χώρο του αντιεξουσιαστικού χώρου και της επαναστατικής αριστεράς εδώ και χρόνια... Μακριά από τους «χουλιγκάνους», που κατά διαστήματα παρεισφρέουν σε αναρχικές ομάδες και απέχοντας έτη φωτός από τις αγκυλώσεις της παραδοσιακής αριστεράς, εκφέρει με τις δράσεις του βαθιά πολιτικό λόγο που αγκαλιάζει τις ανησυχίες και την οργή της πλειονότητας της κοινωνίας....

    Είναι η πιο γνήσια προσπάθεια μεταφοράς στην ελληνική πραγματικότητα της μακράς παράδοσης του ευρωπαϊκού μαχητικού συνδικαλισμού..Επαναλαμβάνουμε ότι δεν πρόκειται για κάποιου είδους πολιτικής αστοχίας... Ο φόβος τους είναι αληθινός και πρέπει να μας προκαλεί ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο ηλίθιος είναι κάποιος, όταν δεν καταλαβαίνει, ή ψεύτης και υποκριτής, όταν κάνει πως δεν καταλαβαίνει, ότι και οι προηγούμενοι κυβερνήτες αναζητούσαν ματαίως στηρίγματα, πριν υπογράψουν το 1ο μνημόνιο.
    Δεν αναζητούσαν βέβαια στηρίγματα στην «υποδειγματική» δημοκρατία της Βενεζουέλας του Μαδούρο, όπως οι ΣΥΡΙΖΑίοι φωστήρες.
    Είχαν όμως κατά νου, ότι και ο δύσμοιρος Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχ. Σαρρής περίμενε ματαίως τη βοήθεια από τη Ρωσία. Και δεν το ρίσκαραν γιατί καταλάβαιναν.
    Οι ΣΥΡΙΖΑίοι όμως δεν καταλάβαιναν, το ρίσκαραν και παραλίγο να σπάσουν τα μούτρα τους και μαζί δυστυχώς και τα δικά μας.
    Έτσι τώρα ο ασχολούμενος, όχι βέβαια με το υπουργείο του, αλλά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ. Πολάκης γράφει στον παλαιό του σύντροφο κ. Βαρουφάκη:
    «ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, επειδή έκανες το λάθος να μου απαντήσεις και μάλιστα επιθετικά, ΑΚΟΥ για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ …..…ειδικά όταν συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε πουθενά αλλού στήριγμα, αποφασίσαμε συλλογικά να υπογράψουμε έναν συμβιβασμό…….. Γι αυτο Γιάννη, αφού σου ευχηθώ καλές πωλήσεις στο βιβλίο σου , θα σε αποχαιρετήξω οριστικά, όπως και όλοι αυτοί που συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη….»
    Πάλι καλά που ο διδάσκων «ήθος» παιδαγωγός υπουργός κ. Πολάκης, του είπε μόνο «θα σε αποχαιρετήξω οριστικά» και όχι «θα σε χώσω 3 μέτρα κάτω απ΄τη γη»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση