GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στην εξεταστική για την Υγεία με φόντο την επιστολή Λοβέρδου

Έντονη αντιπαράθεση προκάλεσε, σήμερα, κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία η επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής τη...


Έντονη αντιπαράθεση προκάλεσε, σήμερα, κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία η επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.
Στην επιστολή του ο κ. Λοβέρδος αναφέρει:
«Ενημερώθηκα πως σήμερα η πλειοψηφία της στημένης Εξεταστικής με τα προαποφασισμένα πορίσματα και τους κατασκευασμένους μάρτυρες, χωρίς να αναγνώσει την σύντομη απάντησή μου στην υβριστική επιστολή τους, επιδόθηκε σε αυτό που έχει συνηθίσει: στις ύβρεις και τον λαϊκισμό.
Αν είχαν και στοιχειώδη πολιτική ευπρέπεια θα με καλούσαν να τα πουν μπροστά μου, ώστε να μπορώ να τους απαντήσω. Η δειλία τους όμως δεν τους το επέτρεψε.
Μετά λοιπόν τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία από μέλη της πλειοψηφίας διαπιστώνω ότι όσα δήλωσα και έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ μα πάρα πολύ επιεική.
Με την σημερινή τους ιταμή συμπεριφορά Βουλευτές της Κυβερνητικής πλειοψηφίας απέδειξαν ότι επειδή έχουν χρεωκοπήσει πολιτικά πράγματι έχουν φτάσει σε έσχατο σημείο πολιτικού ευτελισμού και ηθικής εξαχρείωσης.
Τους ενημερώνω πως θα αντιπολιτευτώ το εθνικολαϊκίστικό τους παραμάγαζο με όλες μου τις δυνάμεις.
Όσο για την παραπομπή των πρακτικών και των δηλώσεών μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας θερμές ευχαριστίες γιατί με αυτή τους την απόφαση μου δίνουν το βήμα που μου στέρησαν σήμερα».

Σημειώνεται ότι η πλειοψηφία, παρά τις αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης παρέπεμψαν τα πρακτικά και τις δηλώσεις του κ. Λοβέρδου στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση