GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κιμ Γιουνγκ Ουν απειλεί τον Τραμπ με πυρηνικό χτύπημα στην "καρδιά της Αμερικής"

Η Βόρεια Κορέα απειλεί τις ΗΠΑ με πυρηνικό χτύπημα «στην καρδιά της Αμερικής», σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθήσει να απομακρύ...


Η Βόρεια Κορέα απειλεί τις ΗΠΑ με πυρηνικό χτύπημα «στην καρδιά της Αμερικής», σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθήσει να απομακρύνει από την εξουσία τον Κιμ Γιονγκ Ουν, κλιμακώνοντας έτσι στο έπακρο την ένταση με την Ουάσιγκτον.

«Εάν τολμήσουν οι ΗΠΑ να δείξουν έστω και το ελάχιστο δείγμα απόπειρας να παραμερίσουν την ανώτατη ηγεσία μας, θα ρίξουμε με το πανίσχυρο ατομικό μας σφυρί, που λειάνθηκε και σκλήρυνε συν τω χρόνω, ένα ανελέητο χτύπημα στην καρδιά των ΗΠΑ», ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Πιονγιάνγκ.

Η απειλή έρχεται μετά τη δήλωση την περασμένη εβδομάδα του διευθυντή της CIA, Μάικ Πομπέο, ο οποίος αναφέρθηκε στην πιθανότητα αλλαγής εξουσίας στη Βόρεια Κορέα.

«Είμαι σίγουρος ότι οι Βορειοκορεάτες είναι αξιαγάπητοι άνθρωποι, που θα ήθελαν πολύ να τον δουν να αποχωρεί από την εξουσία» είχε τονίσει ο διευθυντής της CIA.

Για την Πιονγιάνγκ ο Πομπέο υπερέβη τα εσκαμμένα με τη δήλωσή του κι είναι πλέον είναι σαφές ότι ο τελικός στόχος της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ είναι η αλλαγή εξουσίας στη Βόρεια Κορέα. Στις αρχές Ιουλίου ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε προειδοποιήσει ότι παρήλθε πλέον ο χρόνος της στρατηγικής υπομονής με την Πιονγιάνγκ και κάλεσε για πολλοστή φορά την Κίνα να ασκήσει πίεση στη Βόρεια Κορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση