GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλη η αλήθεια για το πολυτελές τζιπ που οδηγεί ο Ντάνος - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει προκληθεί με το τζιπ που οδηγεί στη Σκιάθο ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς είναι υπερπολυτελέστατο και έχ...


Σάλος έχει προκληθεί με το τζιπ που οδηγεί στη Σκιάθο ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς είναι υπερπολυτελέστατο και έχει φιμέ τζάμια.

Δημοσιογράφος από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, επικοινώνησε με τον άνθρωπο που έδωσε το αυτοκίνητο στον Ντάνο. Μεταξύ άλλων κ. Χαλιβελάκης είπε:

«Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ φίλος, του έχω δώσει εγώ το αυτοκίνητο δωρεά ουσιαστικά, χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο, του έδωσα το δικό μου, το προσωπικό, και μ’ αυτό κυκλοφορεί. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχω εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων… Δεν έχει δικό του αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή… Δεν ήταν ποτέ τέτοιο παιδί ο Γιώργος, απλά εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κανένα άλλο αυτοκίνητο, κανένα άλλο οικονομικό αυτοκίνητο και του έδωσα το δικό μου».

Δείτε το βίντεο από το "Ε":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση