GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαδούρο στον ρυθμό του... "Despacito" - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί η Βενεζουέλα να φλέγεται με τις συνεχείς διαδηλώσεις των πολιτών εναντίον του Προέδρου της και να θρηνεί θύματα, αυτό όμως απ'...


Μπορεί η Βενεζουέλα να φλέγεται με τις συνεχείς διαδηλώσεις των πολιτών εναντίον του Προέδρου της και να θρηνεί θύματα, αυτό όμως απ' ό,τι φαίνεται δεν πτοεί τον Μαδούρο.

Ο 54χρονος Πρόεδρος της Βενεζουέλας παρουσίασε την Κυριακή στην κρατική τηλεόραση VTV, μπροστά σε πλήθος οπαδών του, μία νέα εκδοχή της παγκόσμιας επιτυχίας «Despacito».

Με αυτό τον τρόπο «διαφήμισε» τις εκλογές που προωθεί για νέα εθνοσυνέλευση, παρά τις προειδοποιήσεις της αντιπολίτευσης.

Ο Νικολάς Μαδούρο, χαμογελαστός, ανέφερε: «Θα δούμε αν είμαστε στο ύψος των περιστάσεων» και στη συνέχεια παρουσίασε ένα remix της διεθνούς μουσικής επιτυχίας.

Μάλιστα, ο ίδιος άλλαξε τους στίχους, τραγουδώντας: «Αργά, πάρε ένα ψηφοδέλτιο και όχι ένα όπλο, εξέφρασε τις ιδέες σου πάντα ειρηνικά και ήρεμα» και χτύπησε παλαμάκια στο ρυθμό του τραγουδιού.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση