GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διεθνής κοινότητα να κλιμακώσει την πίεση στη Βόρεια Κορέα λέει ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

Ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε δήλωσε πριν από λίγο (πρωί του Σαββάτου τοπική ώρα) ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να κλιμακώσει ...


Ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε δήλωσε πριν από λίγο (πρωί του Σαββάτου τοπική ώρα) ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να κλιμακώσει την πίεση που ασκεί στη Βόρεια Κορέα, μετά τη νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου στην οποία προχώρησε.

Η εκτόξευση, αργά το βράδυ της Παρασκευής (τοπική ώρα), η οποία ακολούθησε την πρόσφατη δοκιμή ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ICBM), δείχνει ότι «η απειλή για την ασφάλεια της Ιαπωνίας είναι σοβαρή και πραγματική», δήλωσε ο Άμπε στους δημοσιογράφους έπειτα από μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ιαπωνίας.

«Όσο η Βόρεια Κορέα συνεχίζει να προχωρά σε τέτοιες προκλητικές ενέργειες, δεν μπορεί να αποφευχθεί η συνέχιση της στενής επαφής με τη διεθνή κοινότητα — ξεκινώντας με τις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα, την Κίνα και τη Ρωσία — και η κλιμάκωση της πίεσης» που ασκείται στην Πιονγκγιάνγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση