GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Οι επενδυτές δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση - Δώστε τον λόγο στον λαό

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να χτίσει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να μειωθούν οι αποδόσεις των ομολόγων, δήλωσε στη δευτερολογία του ...


Η κυβέρνηση δεν μπορεί να χτίσει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να μειωθούν οι αποδόσεις των ομολόγων, δήλωσε στη δευτερολογία του στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης «Θα μείνουμε με το ενδιαφέρον μόνο βραχυπρόθεσμων κερδοσκοπικών κεφαλαίων», σημείωσε, προσθέτοντας ότι δεν είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα. Η χώρα, συνέχισε, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, χρειάζεται έκρηξη άμεσων επενδύσεων, που απαιτεί πολιτική αλλαγή, «γιατί δεν σας εμπιστεύονται οι επενδυτές».
Ο κ. Μητσοτάκης επανέφερε το αίτημα για τη διενέργεια εκλογών, λέγοντας στον πρωθυπουργό: «Η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε είναι μία: Δώστε επιτέλους τον λόγο στον λαό. Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο».
Ζήτησε, επίσης, από τον πρωθυπουργό να προχωρήσει στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τη διαπραγμάτευση που οδήγησε στην επιβολή των capital controls. «Γιατί φοβάστε», ρώτησε, «μία εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο του 2015», για την οποία, όπως είπε, υπάρχουν πολλές σκιές για το τι έγινε και αν υπήρχε σχέδιο Β και από τον πρωθυπουργό και όχι μόνο από τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση