GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Κακλαμάνης για την... "καφετζού" Βασιλειάδου και το πότε θα γίνουν εκλογές

«Πιστεύω ότι το 2018 θα είναι σίγουρα έτος εθνικών εκλογών. Το πότε ακριβώς, ούτε η Γεωργία Βασιλειάδου στην αξέχαστη ταινία “H καφετζού...


«Πιστεύω ότι το 2018 θα είναι σίγουρα έτος εθνικών εκλογών. Το πότε ακριβώς, ούτε η Γεωργία Βασιλειάδου στην αξέχαστη ταινία “H καφετζού” θα μπορούσε να απαντήσει» λέει στην «Εφ. Συν.» ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.

Στη συνέντευξή του ο κ Κακλαμάνης σημειώνει ότι «ο κ. Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι όποτε τις προκαλέσει ή αναγκαστεί να τις προκηρύξει θα τις χάσει. Θα υποστεί ήττα… Για αυτό και θα προσπαθήσει να τις πάει πίσω, κάτι όμως, που εφόσον συμβεί, κάνει τον στρατηγικό στόχο της ΝΔ για αυτοδυναμία όλο και πιο εφικτό».

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει ότι χάρηκε όταν άκουσε τον κ Μητσοτάκη «να δεσμεύεται ότι η εξεταστική για τη “Βαρουφακειάδα” θα γίνει οπωσδήποτε», ενώ συμπλήρωσε ότι «ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια, τι δηλαδή συνέβη το πρώτο εξάμηνο του 2015».

«Υπό επιτροπεία είναι όλες οι χώρες της ευρωζώνης, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι, αλλά υπό οικονομική κατοχή είμαστε μόνο εμείς» λέει ο κ. Κακλαμάνης ενώ για την Ευρωπαϊκή Ένωση παρατηρεί ότι «σήμερα λειτουργεί κυρίως ως ΑΕ με τραπεζικούς όρους. Μια τέτοια Ευρώπη φοβάμαι ότι δεν έχει ούτε παρόν ούτε όμως και μέλλον».

«Οι εταίροι μας οφείλουν οι ίδιοι να πιστέψουν σε ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής σε ολόκληρη την Ευρώπη» εκτιμά ο κ Κακλαμάνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση