GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δάγκωσε αστυνομικό για να αποφύγει τη σύλληψη

Ένας 34χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό και μάλιστα τον δάγκωσε 3 φορές στα χέρια, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, τα ξημερώματα σε αγ...


Ένας 34χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό και μάλιστα τον δάγκωσε 3 φορές στα χέρια, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, τα ξημερώματα σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός μαζί με μία συνάδελφο του, που επέβαιναν σε περιπολικό κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, εντόπισαν δύο άτομα με μοτοσυκλέτες, τα οποία όταν τους αντιλήφθηκαν τις εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη και τη στιγμή που οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον 34χρονο, ο οποίος είναι από την Αλβανία, εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά, και στην προσπάθεια του να διαφύγει, άρχισε να δαγκώνει στα χέρια τον αστυνομικό.

Ο τραυματίας αστυνομικός μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο συνεργός του 34χρονου διέφυγε της σύλληψης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από την περιοχή του Ασπροκκλησίου Θεσπρωτίας τις παραπάνω μοτοσικλέτες καθώς και ένα αλυσοπρίονο, που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση