GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Χάντερ

Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέγραψε ο Οθέλο Χάντερ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ρωσικός σύλλογος, με την υποσημείωση ...


Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέγραψε ο Οθέλο Χάντερ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ρωσικός σύλλογος, με την υποσημείωση πως η συμφωνία θα ισχύσει εφόσον ο παίκτης περάσει με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Ο 31χρονος σέντερ μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα (2015, 2016), «μετακόμισε» πέρσι στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία είχε στην Euroleague μέσο όρο 7.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, ενώ στην ισπανική λιγκα μέτρησε 6.4 πόντους και 4.6 ριμπάουντ. 

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε σχετικά: «Είναι προφανές πως ο Οθέλο Χάντερ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, ήταν σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης, που έφτασαν στα Final-4 της Euroleague. Ψάχναμε για ακόμα ένα αθλητικό ψηλό που, μαζί με τον Χάινς, θα μας δώσουν ενέργεια στην άμυνα και στα ριμπάουντ και τη δυνατότητα να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Ο Οθέλο έδειξε μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα για να γίνει μέλος της ομάδας μας. Ξέρω ότι είχε πολλές προτάσεις, αλλά αποφάσισε να έρθει στην Μόσχα. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

Από την πλευρά του ο Χάντερ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΤΣΣΚΑ. Αυτή η ομάδα κάνει πάντα πολύ καλές σεζόν, αφού είναι παραδοσιακά μια εκ των διεκδικητών στην Euroleague και παίρνει το πρωτάθλημα στην VTB League. Νομίζω πως αυτή είναι μια ευκαιρία για μένα για να κάνω κάτι σπουδαίο. Πιστεύω πως μπορώ, προερχόμενος από τον πάγκο, να προσφέρω με τα αθλητικά μου προσόντα και να βοηθήσω την ομάδα στην άμυνα και στα ριμπάουντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση