GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο επιχειρηματίας της Πάτμου για τον εφοριακό: Γι' αυτό τον χτύπησα - ΒΙΝΤΕΟ

Μαίνεται ο σάλος μετά τον ξυλοδαρμό ελεγκτή της εφορίας από ιδιοκτήτη καταστήματος στην Πάτμο. Ο κατηγορούμενος για το επεισόδιο δηλώνει...


Μαίνεται ο σάλος μετά τον ξυλοδαρμό ελεγκτή της εφορίας από ιδιοκτήτη καταστήματος στην Πάτμο. Ο κατηγορούμενος για το επεισόδιο δηλώνει στον ΑΝΤ1 ότι προκλήθηκε από τον εφοριακό και πως αν δεν τον σταματούσαν, θα τον έλιωνε, όπως χαρακτηριστικά λέει.

«Δεν μπορεί να βάζουν το κάθε τσουτσέκι και να έρχεται επάνω μου, δύο μέτρα άντρα με 45 πόντους δικέφαλους, να έρχεται λοιπόν να μου κάνει τον μάγκα ο φλώρος επάνω στο κεφάλι μου, θα τον λιώσω! Αν δεν τον έπαιρναν από τα χέρια μου, θα τον έλιωνα, σου μιλάω ειλικρινά», δηλώνει χαρακτηριστικά ο 63χρονος καταστηματάρχης.

Δύο εκδοχές για τον ξυλοδαρμό

Οι συνάδελφοι του 38χρονου ελεγκτή της Εφορίας λένε πως η επίθεση ήταν απρόκλητη, καθώς το κλιμάκιο που αποτελούσαν δύο γυναίκες και ένας άνδρας δεν έκανε καν έλεγχο, αλλά καθόταν σε ένα παγκάκι, στον παραλιακό δρόμο.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Εφοριακών Δωδεκανήσου, Θεοδόσης Στεφανάκης, «εξ αίφνης μπροστά τους παρουσιάζεται, ενώ ακόμα αυτοί είναι καθήμενοι στο παγκάκι, ο συγκεκριμένος κύριος, ο οποίος το μόνο που αναφέρει «ξέρετε ποιος είμαι εγώ;». Οι συνάδελφοι, ιδιαίτερα ο άντρας της παρέας «όχι, κύριε, δεν σας γνωρίζουμε» και αμέσως, χωρίς να καν να προβεί σε οτιδήποτε άλλο, αρχίζει να ρίχνει χαστούκι, χαστούκι και γρονθοκόπημα στο κεφάλι».

Τελείως διαφορετική εκδοχή δίνει ο έτερος πρωταγωνιστής του επεισοδίου, λέγοντας μάλιστα ότι κυνηγούσε τον εφοριακό με στόχο να τον πετάξει στην θάλασσα.

«Έρχεται ένας ασχημομούρης επάνω από το κεφάλι μου, μου αρπάζει την απόδειξη και μου χύνει τον καφέ και φεύγει, λοιπόν και λέει κοίτα ο παλιοχλεχλές που έκατσε και μπροστά μας. «Τι είπες», του λέω, «ρε μ….» και γυρίζω κατευθείαν και του κοπανάω δυο χαστούκια. Τον αρχίζω στις γρήγορες και σηκώνεται απάνω και παίρνει δρόμο και τον κυνηγούσα γύρω-γύρω από τα τραπέζια εγώ, να τον αρπάξω και να τον πετάξω στην θάλασσα», δηλώνει ο καταστηματάρχης, ο οποίος λέει ότι ουδέποτε είχε πρόβλημα με την εφορία στην επιχείρηση του, όσες φορές κι αν του έχει γίνει έλεγχος.

Οι εφοριακοί, κάνουν λόγο για «μεροκάματο του τρόμου» στους ελέγχους, λόγω των απειλών και των χειροδικιών που συχνά υφίστανται, χωρίς καμία προστασία ούτε καν από την Αστυνομία, όπως λένε με αφορμή το εν λόγω περιστατικό, καταγγέλλοντας ότι ο δράστης έπινε καφέ, ενώ λιμενικοί και αστυνομικοί έριζαν για το ποιος είχε την ευθύνη να συλλάβει τον 63χρονο.

Όπως επισημαίνει ο κ. Στεφανάκης, «ενώ ο δράστης κάθισε σε παρακείμενη καφετέρια και απολάμβανε τον καφέ του, οι συνάδελφοι μπήκαν στο ΑΤ, απέναντι ακριβώς και υπέδειξαν τον δράστη. Ο αστυνομικός, το μόνο που τους απάντησε «το παγκάκι που καθόσασταν βρίσκεται στην ζώνη του Λιμεναρχείου, οπότε δεν μπορώ να σας κάνω τίποτα, δυστυχώς …». Πήγαν απέναντι στο Λιμεναρχείο, από εκεί αντιμετώπισαν το ίδιο».

Οι εφοριακοί και η ΑΑΔΕ σημειώνουν ότι χρειάστηκε παρέμβαση των Υπουργών Ναυτιλίας και Προστασίας του Πολίτη για να κινητοποιηθούν οι τοπικές δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού, κάτι που απορρίπτει ο Δήμαρχος Πάτμου, κάνοντας λόγο για σκοπιμότητες που εξυπηρετούν όσοι διακινούν τέτοιες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση