GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο επίκεντρο ο πολιτικός σχεδιασμός της κυβέρνησης στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο

Συνέρχεται το πρωί αύριο υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού το Υπουργικό Συμβούλιο με κεντρικό θέμα συζήτησης τον πολιτικό σχεδιασμό της...


Συνέρχεται το πρωί αύριο υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού το Υπουργικό Συμβούλιο με κεντρικό θέμα συζήτησης τον πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα, ιδίως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
Σήμερα συνέρχεται το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ αύριο θα συνέλθει και η Πολιτική Γραμματεία. Στην ΚΠΕ ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη έως το καλοκαίρι του 2018 και την έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο.
Το πρωί της Παρασκευής η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα περάσει ένα σημαντικότατο κρας τεστ συνοχής, κατά τη συζήτηση και κυρίως κατά την ψηφοφορία επί της πρότασης της ΝΔ για τη σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση