GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση των ΑΝΕΛ στον Θεοδωράκη: Είναι καιροσκόπος και εθνομηδενιστής

Την αντίδραση των ΑΝΕΛ προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, περί «ακροδεξιών εθνικιστών». Στην ανακοίν...


Την αντίδραση των ΑΝΕΛ προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, περί «ακροδεξιών εθνικιστών».

Στην ανακοίνωση της η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου χαρακτηρίζει τον κ. Θεοδωράκη «καιροσκόπο και εθνομηδενιστή».

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, «Επένδυση» ερωτώμενος για για την πιθανότητα συνεννόησης με την κυβέρνηση σε εθνικά θέματα, αναφέρθηκε στο παράδειγμα του Σκοπιανού, λέγοντας ότι: «είναι φανερό ότι δύσκολα θα υπάρξει, με ευθύνη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο κ. Τσίπρας προκλήθηκε από τον κ.Μητσοτάκη στην Βουλή να πει την θέση του για το Σκοπιανό. Και ο κ.Τσίπρας, για να μην δυσαρεστήσει τον κ. Καμμένο, είπε «θα το δούμε». Είναι ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που κάποτε υποστήριζε τη σύνθετη ονομασία. Αλλά αυτά έχουν τα συνεταιριλίκια με τους ακροδεξιούς εθνικιστές. Τελικά τους μοιάζεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ

«Το να βιάζεσαι να ξεπουλήσεις την ονομασία «Μακεδονία» στους γείτονες για να φανείς αρεστός σε κάποιους εντός και εκτός Ελλάδας δεν σημαίνει ότι προσφέρεις τις καλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα σου. Δυστυχώς για τον Ποταμίσιο θαυμαστή του Σημίτη, του Παπαντωνίου και του Γ.Α.Π., ακροδεξιός εθνικιστής είναι όποιος υπερασπίζεται τα δίκαια, τα συμφέροντα και τα σύμβολα της πατρίδας του.

Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από κάποιον που επειδή ο ίδιος είναι αποδεδειγμένα καιροσκόπος βλέπει καιροσκόπους μέσα στο κόμμα του, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τους πρώην βουλευτές του που του κούνησαν το μαντήλι και πήγαν σε άλλα κόμματα. Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από έναν που υπήρξε εκπρόσωπος και σπόουκμαν της διαπλοκής.

Ο Στ. Θεοδωράκης πάντως δεν χρειάζεται να καταβάλλει πολύ κόπο για να μοιάσει σε αυτούς με τους οποίους συναγελάζεται και χαριεντίζεται, τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές και τους ιστορικά αναλφάβητους. Είναι ένας από αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση